WordPress database error: [Table 'mariakopstad.wp_pmxi_imports' doesn't exist]
SELECT options FROM wp_pmxi_imports WHERE id = 0

Slik finner du ut at du er på rett vei i livet. – Maria Kopstad

Slik finner du ut at du er på rett vei i livet.

Tema : Selvutvikling.
vei

Slik finner du ut at du er på rett vei i livet.

 

Kanskje du har følt deg usikker på om du er i rett forhold. Er du i rett jobb og bor du på rett sted. Om du prioriterer riktig eller får mest mulig positivt ut av livet. Det er lett å bli fanget av rutiner og av å følge det samme gamle kjente. Gjøre det du alltid har gjort. Kun vanket med den samme venne gjengen og levd den samme livsstilen år etter år. Levd i den gamle tralten.

Uten å tenke over det er det lett å leve slik for du vil ha trygghet. Du vil ha forutsigbarhet og slippe å være utenfor din egen komfortsone. Du bør stoppe opp nå. Kjenne på følelsene dine. De er i kontakt med din intuisjon. Stol på dine følelser og spør deg selv » lever jeg et autentisk liv? » Med det mener jeg se på hvordan du lever livet ditt nå.

Jobber du med noe du virkelig ønsker og trives med eller jobber du i et yrke for det du sier til deg selv at du må bli værende i en jobb ut fra andre grunner som begrenser deg. Her kan du stole på hjertet ditt. Du tilbringer stor del av livet ditt på jobben. Derfor vil det påvirke deg drastisk mye for ditt ve og vel om du mistrives. Du fortjener å ha en jobb som du stortrives i. En jobb hvor du får brukt dine evner og får utløp for din entusiasme som du besitter.

 

Disse tegnene forteller deg at du er på rett vei.

 • Dørene åpner seg med letthet for deg .
 • Det du gjør kommer lett til deg.
 • Du kjenner på en glede og stor tilfredshet med det du gjør.
 • Du kjenner en kjærlighet og glede for de du har i ditt liv som du omgåes.
 • Du klarer ikke å slutte for det du gjør er godt for deg og fyller deg opp.
 • Du får energi og positivitet.
 • Det du gjør tilfører deg vekst og noe godt.
 • Du føler det er rett i hver fiber av deg selv og i ditt hjerte.
 • Du opplever synkronisitet,
 • Du kjenner deg mer levende enn noen gang.
 • Du kjenner en ro og indre fred.

 

Speiler livet ditt hvem du egentlig er?

Går du kledd etter din egen smak eller hermer du etter andres. Se på hvordan du oppfører deg. Er du ordentlig deg selv og står opp for dine meninger? Eller utsletter du deg selv i håp om at du vil bli likt og elsket av andre. Om du føler at livet ikke lenger oppleves som like fristende og givene. Da er det på tide og være ærlig mot deg selv og ta noen grep. Tross frykten din for forandring og for det ukjente. Vær sann mot deg selv og gled deg til din reise hvor du finner deg selv om du ikke allerede har tatt den enda eller om det er lenge siden sist. Gi alt og sikt mot stjernene vakre deg. Følg veien videre med ditt hjerte.

 

 

forrige artikkel
neste artikkel

You Might Also Like

No Comments

Klem <3