WordPress database error: [Table 'mariakopstad.wp_pmxi_imports' doesn't exist]
SELECT options FROM wp_pmxi_imports WHERE id = 0

Velkommen til bloggen min ! – Maria Kopstad

BOOK EN ENGLETAROT READING !

SPENNENDE OG VERDIFULLE BUDSKAP !

MARIA KOPSTAD UNIKE KOMPETANSE!

Velkommen til bloggen min !

 

Så koselig at du fant veien hit. Håper du har lyst til å ta deg en titt rundt og se hva spennende jeg driver med. På bloggen tilbyr jeg mine tjenester som sertifisert engletarot leser og englekort leser av Hay House. Noe jeg syns er veldig godt og herlig er å få være her for deg. Med det mener jeg at jeg kan skrive først og fremst om ærlige, selvopplevde temaer som omhandler følelser og livet generellt. Jeg vil på en ærlig og reflektert måte gi av meg selv på en personlig måte. Håper jeg kan inspirere deg og til å få noe ut av det blogger om.

 

Via bloggen vil du få bli bedre kjent med meg om du ønsker det og jeg vil gjerne bli kjent med deg også. Så litt om hverdagen min, mine tanker og følelser vil jeg mer enn gjerne dele med deg. Om du vil høre litt om hva som en kvinne i slutten av 30 årene er opptatt av. Jeg er mor til tre skolebarn, høysensitiv og en ganske fri og kreativ sjel som går egne veier. Jeg kommer til å kunne snakke mer aktivt til deg inne på selve facebook siden min. Håper vi sees !

 

 

En varm og hjertelig klem til deg <3

 

 

TRYKK HER.