WordPress database error: [Table 'mariakopstad.wp_pmxi_imports' doesn't exist]
SELECT options FROM wp_pmxi_imports WHERE id = 0

Vekk din evne til å elske deg selv av full kraft. – Maria Kopstad

Vekk din evne til å elske deg selv av full kraft.

Tema: Selvkjærlighet.
elsker deg selv

Vekk din evne til å elske deg selv av full kraft.

 

Elsker dine nære deg slik du trenger?

 

Du fortjener all den kjærlighet og godhet du kan få. Hvordan er det med deg kjære venn? Venter du på å motta kjærlighet fra din familie, venner og kjæreste. Ønsker du at de skal elske deg med sterk intensitet og elske deg på den måten du trenger? Du kan ikke bestemme hvordan andre elsker deg. De elsker deg med den kapasitet de har til å elske deg og med den informasjon de har om å elske. Det du kan er å velge om det er til ditt beste. Den kjærligheten de har for deg og hvordan de viser deg den.

 

Slik elsker du deg selv øvelse.

 

Derfor kjære deg oppfordrer jeg deg til å vende all din kjærlighet du har innover til deg selv. Se for deg nå deg selv da du var liten rundt 4-5 år. Se deg selv, inn i dine barneøyne. Den vakre skjønne lille jenta du er som trengte å bli møtt med trygghet og kjærlighet. Se inn i  hennes bekymrede, triste øyne. Hold rundt henne og si at du elsker henne ubetinget og at du alltid skal være der for henne. Vugg henne med kjærlig ro mens du omfavner henne inderlig. Så gjør du den lille jenta mindre til du kan plassere henne inn i hjertet ditt. Hvor du alltid kan ha henne med deg.

 

Slik elsker du din mamma øvelse.

 

Se for deg mammaen din på samme alder. Se for deg ei lita tulle som trenger å bli holdt rundt. Hun gråter og trenger din kjærlighet. Hennes behov ble ikke møtt som barn og det hun lærte om kjærlighet var alt hun kunne gi deg. Se inn i hennes såre triste barne øyne og hold den uskyldige lille jenta som desperat trenger din kjærlighet. Si at du elsker henne og alltid skal være der for henne. Gjør henne mindre slik at hun passer til å puttes inn i hjertet ditt. Nå kan den lille jenta i deg og din mor som liten jente være sammen og elske hverandre.

 

Slik elsker du din pappa øvelse.

 

Se for deg pappaen din som liten gutt på 4-5 år.Hans behov ble ikke møtt som barn og all hans erfaring om kjærlighet gav han videre til deg. Du ser tårene hans som renner nedover kinnene hans. Du kikker rett inn i hans ulykkelige barne øyne. Ta han på fanget ditt. Stryk han over håret. Gi han all din inderlige kjærlighet til han er trygg og rolig. Si at du elsker han og at du skal alltid være der for han  Gjør den lille gutten mindre til du kan plassere han også sammen med den lille jenta i deg og din mor som liten jente, så dere alle tre er inn i hjertet ditt og sammen elsker hverandre av full kraft.

 

Nå bærer du de tre små barna i hjertet ditt. Kjenn den sterke helbredende kjærligheten som strømmer av en lys og sterk kjærlighets energi som skylles gjennom kroppen og sinnet ditt. Ta i mot og rens bort all gammel sorg og smerte. Det er umulig og virkelig elske før du har tilgitt. Vil du ikke heller være glad og ha det bra eller vil du ha rett?

 

Jeg elsker deg øvelse og affirmasjoner.

 

Spør deg selv mens du går bort til speilet «hva kan jeg gjøre for deg i dag? «. Kjenn etter hva du trenger. Ta deg selv på alvor. Så gir du deg selv den tiden, omsorgen og oppmerksomheten du nå trenger. Vær din egen bestevenn. Universet  speiler og svarer på alle dine tanker, følelser og handlinger. Det du sender ut blir sendt tilbake til deg. Når du behandler deg selv med kjærlighet vil universet svare deg med å sende deg kjærlighets fulle mennesker. Si nå » jeg er vakker, alle elsker meg». Gjenta denne affirmasjonen. Dette er en sannhet for du er lys og kjærlighet. Du er vakker,unik med strålende kjærlighet.

 

I en hel måned bør du hver dag si flere ganger om dagen foran speilet si dette. «Jeg elsker deg. Jeg elsker deg virkelig av hele mitt hjerte.» Mens du ser deg inn i øynene. Ta det innover deg. Kjenn på all kjærligheten du har for dine foreldre, søsken, barn, besteforeldre og kjæreste om du har en. Vend den samme kjærligheten du føler for dem til deg selv.

 

Din fødselsrett å motta alt du elsker.

 

Det er din fødselsrett å kjenne deg elsket. Føle deg vel og full av energi. Kjenne deg glad og trygg. Du fortjener det beste. Å leve slik du ønsker. Ha en jobb som du elsker hvor du får brukt alle dine talenter og evner til glede for deg selv og andre. En god og høy nok inntekt som gir deg muligheten til å leve det livet du ønsker. Være en del av et arbeidsmiljø som er glad i deg og gir deg god og positiv energi.

 

Visualiser alt du elsker som gleder deg.

 

Du fortjener å ha mennesker i livet ditt som elsker deg for den du er. Ditt unike, fantastiske jeg. Et liv med mening hvor du kan nyte nåtiden. Glede deg til fremtiden. Da visualisering er et verktøy for å manifestere dine ønsker gjør dette så ofte du kan. Visualiser for ditt indre dine ønsker. Alt fra din drømme jobb, drømme hus, et liv fylt med kjærlighet og glede på alle livsområder. Sterke og kjærlighets fulle relasjoner med mennesker i livet ditt. Når du visualiserer kan universet bringe det til deg. Du er verdig og du fortjener å ha det godt hver dag her og nå. Tillat deg selv og ta i mot.

 

Bestem deg for her og nå at nå skal alt godt komme inn i ditt liv. Si nå denne affirmasjonen. » Gledesfylte og kjærlighets fulle opplevelser og mennesker kommer nå inn i mitt liv. Slik er det. Alt er vel.

 

Prøv ut denne behagelige og virkningsfulle meditasjonen med Louise Hay. Jeg kjente tårene rant og hjertet mitt åpnet seg da jeg gjorde denne meditasjonen. Kanskje du sovner, men det gjør ikke noe for ditt ubevisste sinn vil lagre alt du hører og det er bra.

 

forrige artikkel
neste artikkel

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  skogweb
  30. juli 2017 at 15:05

  ❤viktig å kunne elske seg selv❤
  Gode ord dette . Stå på
  ❤❤Maria ❤❤

  • Reply
   m@ri@79
   30. juli 2017 at 15:07

   Tusen takk Skogweb 🙂 <3 Viktige og høyfrekvente ord til oss sjeler som sårt trenger å høre det <3

  Klem <3