WordPress database error: [Table 'mariakopstad.wp_pmxi_imports' doesn't exist]
SELECT options FROM wp_pmxi_imports WHERE id = 0

Tusen takk min trofaste følger klem medfølger. – Maria Kopstad

Tusen takk min trofaste følger klem medfølger.

Tema : Selvutvikling.
Tusen takk trofaste følger klem medfølger.

Tusen takk min trofaste følger klem medfølger.

Inspirerer jeg deg til nye ideer og følelser?

 

Først og fremst vil jeg  si tusen takk for at du ønsker å følge bloggen min og være en del av mitt community. Jeg blir like glad og full av energi for hver liker du gir og delinger av innleggene mine. Tusen takk til deg som har skrevet tilbakemeldinger på epost til meg. Det setter jeg utrolig pris på. Grunnen til at jeg lagde denne bloggen er for det jeg ønsker å inspirere deg til å tenke nye tanker. Til å inspirere deg til å hjelpe deg selv gjennom min egen livsreise som jeg ønsker å dele med deg. Jeg ønsker at du skal trives her og føle at dette er et godt sted å være med positivitet og kjærlighet.

 

Vil stå for den jeg er.

 

Jeg får stor glede av å dele av meg selv og det er stort for meg å vite om noe av det jeg skriver kan være til verdi for deg. Grunnen til at jeg har tatt et valg å dele en del personlige ting om meg som sikkert mange ville holdt privat, er for det jeg vil stå for den jeg er. Alt jeg skriver er min sannhet og opplevelse av ting. Ved å vise mine erfaringer vil jeg vise deg at jeg er et levende bevis som har kjempet meg opp og kommet så langt. Kan jeg så kan du. Jeg har troa på deg.

 

Dine ønsker som min følger.

Jeg er en høyst oppegående, intelligent flott ung frøken som vil at du skal bli kjent med meg som den jeg er. Jeg ønsker også å bli kjent med deg for jeg vet at du også er ei knakende flott, intelligent, oppegående frøken/frue/ mann du også 🙂 Om du ønsker å dele dine tanker og meninger med meg setter jeg enormt pris på det. Bare det at jeg vet du får utbytte av å lese mine innlegg er nok for meg. Er det noe du savner eller ønsker jeg skal ta opp av temaer så etterlys gjerne det til meg. Så skal jeg svare deg og ta deg på alvor. Om du har ønsker om jeg skal lage litt videoblogg innlegg, musikk eller konkurranser setter jeg pris på tilbakemeldinger.

 

Englekort reading gratis.

 

Om det er av interesse tenkte jeg at jeg kan gi englekort reading gratis som en smakebit på hva jeg kan. Så kan jeg holde en konkurranse og velge ut et mindre antall på for eksempel fem stykker. Men da ønsker jeg å få en skriftlig tilbakemelding på bloggen etterpå fra de som vant. Så kommer det ganske så snart. Jeg ønsker å oppriktig gi av mitt hjerte slik at jeg kan gi til  deg så du får utbytte av det på en positiv måte.

 

forrige artikkel
neste artikkel

You Might Also Like

No Comments

Klem <3