WordPress database error: [Table 'mariakopstad.wp_pmxi_imports' doesn't exist]
SELECT options FROM wp_pmxi_imports WHERE id = 0

Dette tok jeg i mot med min subjektive klarhørsel. – Maria Kopstad

Dette tok jeg i mot med min subjektive klarhørsel.

Tema: Selvkjærlighet.
Klarhørsel budskap

Dette tok jeg i mot med min subjektive klarhørsel.

 

Dette tok jeg i mot med min subjektive klarhørsel via telepati fra mitt åndeteam. Jeg ba om det var noe jeg skulle formidle på bloggen til deg.

 

Min klarhørsel mottok dette.

 

Du er ikke alene. Det har du aldri vært og det vil du aldri bli. Grunnen til at vi sier dette er for at du er tilknyttet ditt eget åndeteam, din skytsengel og åndeguide. Vi er der for deg i tykt og tynt. Når du trenger en støttende hånd, noen oppmuntrende ord og kjærlighet. Du er viktig, mer enn du tror. Du kan være en for for hele verden eller en hel verden for denne ene. Det er vondt for oss å se når du gjør deg selv vondt ved å bære på lavfrekvente følelser som skyldfølelse og selv hat. Tyngende tanker og følelser som tar fra deg livskraften og livsgleden. Det betyr mye for oss at du blir tatt vare på av oss. Vi vil deg alt godt. Vi vil lyse opp din sti og omfavne deg i kjærlighet og glede. Når du tror at du ikke klarer mer så tar vi deg imot og pusher deg fremover for du trenger det kjære deg. Noe vi gjør med kjærlighet for vi elsker deg.

 

 

Skap din mening med livet.

 

En ting er sikkert og det er at det er ikke lett å være et menneske på moderjord. Vi gjør så godt vi kan med det vi har ut i fra vår egen forståelseevne som vi har fra sjelen og som menneske. Med det vi er født med og med det livet vi har. Ut i fra våre forutsetninger og de muligheter vi har til å skape og leve et liv så godt vi kan. Vi blir formet av samfunnet og vårt nettverk til å strebe etter å passe inn i en A4 mal. Alle som faller utenfor dette kan lett bli dømt og gi opp. Føle seg mislykket eller bli satt i bås.

 

Du har nok ditt eget bilde av hva som forventes at du skal leve opp til av levestandard. Utdannelse, yrke, livsstil, stort sosialt nettverk, helse og årslønn for å bli godtatt som vellykket. Det som er trist er at det er lett å dømme og bli dømt på et overfladisk nivå. Det sier ikke noe om hvilket menneske du er med dine verdier og egenskaper. Det mener jeg betyr mest.

 

Hva er meningen med livet.

 

Jeg syns det er interessant å tenke over hva er et godt liv. Svaret vil variere da vi har hver vår livsvei å gå. Hva er meningen med livet har du kanskje spurt deg selv. Det har i alle fall jeg. Det gjorde jeg allerede da jeg var i begynnelsen av tenårene. Jeg minnes jeg følte meg så liten i denne store verden. Hvorfor ble jeg født og at det måtte finnes en grunn for det, men jeg visste ikke hva den grunnen var. Tanken på døden skremte meg også en periode i livet mitt. Når jeg forfulgte de urolige følelsene mine av frykt over hvor vil jeg ende opp hen når dette livet er over. Jeg skremte meg selv med tanken på at jeg som sjel med alle mine sanser i behold og intelligens, ville sveve et sted i mørket til evig tid. Da jeg alltid har tenkt på døden som evigheten. Siden jeg også vet at vi er energi og energi kan ikke bli borte.

 

Tro som et fundament i livet.

 

Jeg har alltid følt en tro som alltid har vært der selv om jeg ikke er fra et religiøst hjem. Da jeg var barn så følte jeg at kirken var et hjem for meg. Gud har jeg alltid trodd på. Jeg er ikke spesielt kristen, men jeg føler og tror på at det finnes noe større enn oss som passer på oss. Den troen på kjærlighet og engler som kan komme til oss når vi trenger dem er for meg beroligende. Jeg har selv erfart å få hjelp av erkeengel Michael.

 

Din livs misjon i dette livet.

 

Du vet når du er på rett vei og når du har oppfylt din unike livs misjon. Da kjenner du en lidenskap, glede, energi og motivasjon for det du holder på med. Enten profesjonelt som jobb eller hobby. Ofte har du talent for det du elsker å gjøre og dette kommer også til uttrykk som barn. Hva likte du å gjøre som barn og var flink til? Om det har gått i glemmeboka og du føler at det er noe som mangler i livet ditt, er det lurt å komme i gang igjen. Om det er å begynne å synge, danse, skape, spille musikk, bygge ting så skal jeg love deg at du vil kjenner det i hjertet ditt og gnisten vil strømme tilbake til deg.

 

 

Klarhørsel

Sender deg en god klem.

 

forrige artikkel
neste artikkel

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  skogweb
  2. juli 2017 at 07:41

  ❤❤❤❤

 • Reply
  m@ri@79
  2. juli 2017 at 10:37

  <3 <3 <3

 • Klem <3