WordPress database error: [Table 'mariakopstad.wp_pmxi_imports' doesn't exist]
SELECT options FROM wp_pmxi_imports WHERE id = 0

Testimonials – Maria Kopstad

Testimonials

anbefale

 

 

Dette er anbefalinger fra andre kunder som dere også kan lese på min facebook side.

 

«Jeg var så heldig å vinne en englereading med Maria. Hun er grundig og seriøs og traff godt på temaet jeg spurte om. Jeg fikk gode og ærlige råd om veien videre. Vil anbefale en reading med henne!»

Mona Riise.

 

«Å ta kontakt med Maria for englereading…er noe jeg kommer til å anbefale til andre😊. En fantastisk dame som ga meg nytt håp ifht kjærlighet. Hun er forståelsesfull og ekte. Tusen takk Maria❤. »

Kathrine Florem-Nipen.

 

«Jeg fikk reading av Maria i dag, og må ta av meg hatten for denne dama, hun klarte å formidle ting som traff meg i sjel og hjerte, ting som jeg kjente meg igjen i, og som jeg følte var riktig for min livs-situasjon. Det som også var imponerende var at hun så på kortet en rosenkvart sten, og jeg hadde denne stenen på meg da hun ga meg reading. Og jeg fikk en nydelig kjærlighetssang fra mitt åndeteam . Anbefaler Maria varmt videre. Hun er lys og kjærlighet «

Kristina Kopstad.

 

«Jeg kan absolutt anbefale Maria . Jeg bestilte en veiledning via mail. Hun er meget treffsikker   Jeg ble imponert da hun nevnte flere ting som bare jeg vet. Jeg fikk god veiledning for veien videre ifbm det spørsmålet jeg stilte. Tusen takk Maria »

Inger Michaelsen.

 

 

 

Her er siden min på facebook. Du er hjertelig velkommen til å følge meg der inne hvor jeg vil være aktiv og kunne ha en samtale med deg kjære venn. Ser frem til å se deg dere inne<3