WordPress database error: [Table 'mariakopstad.wp_pmxi_imports' doesn't exist]
SELECT options FROM wp_pmxi_imports WHERE id = 0

Er det noe vits i å være sunn i grunn? – Maria Kopstad

Er det noe vits i å være sunn i grunn?

Tema: Selvkjærlighet.
sunn

Er det noe vits i å være sunn i grunn?

 

Ulike meninger om sunnhet.

 

Noe av det viktigste for å føle seg mest mulig bra er å være sunn. Vi har nok alle hver våre meninger om hva det vil si å være sunn. For meg handler det om å føle meg bra. Frisk og full av vitalitet og energi. Sunnhet er for meg at du er frisk og rask. Noe som kommer til uttrykk ved å være sunn og leve et sunt liv. Sunnhet er alt som er bra for deg selv og som gjør at du har det best mulig. Jeg tenker at sunnhet er personlig. Det som funker for deg og det som du trenger for å være sunn, trenger ikke nødvendigvis gjelde meg eller alle andre. Vi er alle unike og derfor siden vi har ulike behov er dette forskjellig fra person til person.

 

De universielle sunnhetsbehov.

 

Likevel tror jeg vi ikke kan nekte for at å bevege kroppen er bra for både kropp og sjel. Spise og drikke det som gjør deg godt og gir deg energi. Det å få dekt sitt sosiale behov. Få dekt sitt eget behov for venner og nærhet. Være en del av et miljø. Å elske og bli elsket tenker jeg er likt sånn generelt sett i grove trekk for de fleste. Vi kan lett tenke at sunnhet kun gjelder kroppen vår. Kroppen er vårt tempel og vi har nå bare denne ene kroppen som vi skal ha for resten av livet og da er det lurt å passe best mulig på den.

 

En sunn psyke.

 

Noe mange kanskje glemmer er at en sunn psyke er like viktig. Du vet nok at det er en kobling mellom psyken og kroppen. De påvirker hverandre på godt og vondt. Vi leser om at vi må drikke nok vann. Ta planken og gå turer. Ikke stresse og forebygge mot fysiske sykdommer. Jeg mener at vi også bør bli like bevisste på hvordan vi tar vare på vår psykiske helse og å forebygge mot psykiske lidelser og plager.

 

Sunnhet som ditt unike jeg trenger.

 

Sunnhet er å være glad. Ha balanse i sitt indre. Være kvitt gammel bagasje. Tilgi seg selv og andre. Leve med et åpent hjerte og leve i sunne positive energier. Leve med positive og kjærlighetsfulle relasjoner. Det å kjenne på gleden ved å føle seg hel. Kjenne på egen frihet og på rikdommen over alt du er. Kjenne på den gleden over den du er og det livet du lever som er et speilbilde av den du er.

 

Når ikke frykt eller nedstemthet dominerer inn i deg eller i livet ditt. Når du kjenner på gleden over alt du er og alt du har som du vet ikke er en selvfølge. Å sette pris på alt du har fått til og glede deg over det. Når du kan skape nye og spennende ting for deg selv som får deg til å vokse. Hvor dette lyset inn i deg stråler ut . Din kraft og din kjærlighet. Det er for meg et godt bilde på sunnhet som bør skapes og opprettholdes for deg selv i hverdagen og gjennom livet.

 

Sunnhet som får frem det beste i deg.

 

Sunnhet som får frem det beste i deg og som kommer til uttrykk gjennom ditt indre og ditt ytre. Når det er balanse i din fysiske og psykiske helse basert på å heale deg selv. Tilføre og opprettholde alle de små puslespillbrikkene som du trenger for å fungere best mulig. Start på nytt. Gjenoppdage deg selv på ny. Bryt avhengighet og dårlige uvaner. Gjennom selvkjærlighet ta en dag av gangen og gled deg til de resultater som venter deg. Reflekter over hvor sunn du er og om du gir deg selv de aller beste livsvilkår for videre trivsel og vekst.

 

Husk du har kraften til å begynne på nytt og omskape deg selv til den beste versjonen av deg selv. Om du er sunn og gjør alt til ditt beste allerede. Så takk deg selv og vær stolt av at du behandler deg selv som din egen bestevenn. Fortsett den gode jobben. For de av oss som har kommet litt ut av kurs. Bestem deg for at du er verdt det. Du fortjener å ha det best mulig hver dag. Gi deg selv den gaven å ta aktive grep som du vet du trenger å ta for at ditt fantastiske jeg skal stråle.

forrige artikkel
neste artikkel

You Might Also Like

No Comments

Klem <3