WordPress database error: [Table 'mariakopstad.wp_pmxi_imports' doesn't exist]
SELECT options FROM wp_pmxi_imports WHERE id = 0

Slik skaper du ønsker og drømmer til virkelighet. – Maria Kopstad

Slik skaper du ønsker og drømmer til virkelighet.

Tema: Selvkjærlighet.
skaper

Slik skaper du ønsker og drømmer til virkelighet.

Utfordringer gir behov for å skape.

 

Du har nok lest og hørt en del om loven om tiltrekning. Da jeg våknet og var midt i mellom søvn og våken bevissthets tilstand mottok jeg noe jeg vil dele med deg fra Salome åndeguiden min. Jeg vil ikke legge skjul på at jeg har hatt mine utfordringer som mange andre også har. Mine utfordringer i livet mitt har slått meg så ned i bakken at jeg i min største fortvilelse og desperasjon har bedt til Gud om at nå vil jeg bli spart for mer motgang, blokkeringer og tap.

 

Din vilje til å ha troa og til å skape.

 

Jeg ba om å slippe å være her nede i lave vibrasjoner. Det er så utrolig uutholdelig å stå fast i frykt, bekymring, smerte og føle seg så atskilt fra alt og alle. Den følelsen å bli låst inn i en mørk celle og være overlatt til seg selv i intens psykisk smerte. Å føle man holder på å drukne igjen og igjen. Fordi livet har gitt deg for mange sitroner og hard medfart for å si det mildt. Hva gjør man da når man har det sånn. I stedet for å gi opp. I stedet for å være et offer som syns synd på seg selv. Jeg vil ikke slutte å kjempe. Jeg nekter å godta at sånn er det bare. Da bruker jeg min viljestyrke ,mitt håp og min personlige kraft til å redde meg selv i samarbeid med universet, englene og åndeteamet mitt.

 

Dette kom til meg i meditasjon.

 

Redde meg selv fra å leve det livet jeg har nå. Ingen andre kan redde deg, kun du kan det. Om du vil bli reddet. Du har kun ansvar for deg selv som vi alle har. Dette kom til meg som jeg mottok i en form for meditasjon. Det var ikke nytt for meg. Men det gav meg en ny mening. Visualiser. Du skal se tydelig for deg med lukkede øyne alt du ønsker deg. Se det for deg som bilder, tekst og med følelsene dine samtidig.

 

I meditasjon skaper du gjennom å se og føle.

 

Når du ser for deg i ditt indre det du ønsker deg skal du også samtidig føle positive følelser som glede, fred, letthet og lykkefølelser . Kjenn på dette når du visualiserer at du mottar ønskene dine. Som om du ser i en bok for ditt indre. På hver side ser du bilder  av det du ønsker deg etter hvert som du blar side for side i ditt indre. Visualiser at dette er ditt nå. Uten tvil. Dette for å unngå mangel følelser og mangel tanker. Bruk tid på dette. Mediter så ofte du kan som passer for deg. For eksempel på morgenen i senga før du står opp og på kvelden. Mediter dine visjoner og dette vil heve dine frekvenser så du lettere kan manifestere dine ønsker.

 

Lage deg en drømme plakat.

 

En annen handling som hjelper er å lage en drømmeplakat. Kjøp en stor papp plakat. Du trenger limstift og saks. Du kan enten klippe ut fra blader eller printe ut bilder. Bilder du finner på internett som du limer inn i word dokument. Dette er klart til å printes ut. Bildene du klipper ut er tingene du ønsker deg. Når du da har limt alt på av bilder og ord som du ønsker deg på drømme plakaten. Da skal du henge den opp for eksempel med stick it. Heng den på et sted hvor du ser den ofte. Se på den med glede, forventning og takknemlighet som om du alt har fått dette nå.

 

Si positive affirmasjoner og gi uten baktanke.

 

Kjenn på takknemlighet og at du skal si at du har mottatt det nå. Dette sammen med positive affirmasjoner sagt i nå tid. Eks. «Alle mine behov blir møtt med overflod nå og for alltid». Hver gang du gir til andre uansett hva det er. Penger, tjenester og godhet. Dette er en energi som du gir og dette vil du motta tilbake. Universet belønner et generøst hjerte. Det er viktig å presisere at du må gi uten å forvente å få noe igjen og at du virkelig ønsker å gi av godhet. Ellers virker det ikke. Når du gir av blandede og dårlige følelser gir det mangel tanker og mangel følelser.

 

 

 

forrige artikkel
neste artikkel

You Might Also Like

No Comments

Klem <3