WordPress database error: [Table 'mariakopstad.wp_pmxi_imports' doesn't exist]
SELECT options FROM wp_pmxi_imports WHERE id = 0

Ser du kjære venn med ditt hjerte? – Maria Kopstad

Ser du kjære venn med ditt hjerte?

Tema : Selvutvikling.
Ser

Ser du kjære venn med ditt hjerte?

 

Babyer ser med sitt hjerte.

 

Vi har så behov for å bli elsket vi mennesker. Kjærlighet er viktigere enn mat. Det er det viktigste av alt. Fra vi blir født som herlige vakre babyer med vår uskyld. Må vi ha kjærlighet for å leve og utvikle oss normalt. Hvorfor kan vi ikke bare være kjærlighet hele tiden. Gi ubetinget kjærlighet til alle vi møter og og blir kjent med ? Fra vi var babyer brukte vi vår medfødte gave. Vi så med hjerte.Hvorfor kan vi ikke ha hjertene våres åpne. Møte hverandre med et smil og virkelig se hverandre. Se med våre hjerter.

 

Hva skjer om du ser med hjerte?

 

Hvordan ser vi med våre hjerter? Når vi ser med hjertet ser vi med kjærlighet. Kjærligheten leder deg til å søke etter godhet i alt og alle. Når du ser med hjertet vil du være god og nær mot de du er glad i og samtidig være åpen for andre mennesker. Kjærlighet ser i gjennom alt. Ser sannheten. Ser andres hjerter. Tenk om du kunne bli møtt med en oppriktig vennlighet og godhet fra alle du møtte på din vei. Uansett om de var fremmede, bekjente, venner eller familie.

 

Hvordan vil du at andre skal se deg?

 

Det koster så lite å ta frem godheten i oss og se med hjertet hver dag. Det handler om hva vil du se kjære venn. Vil du se etter lyset i andre eller mørket? Hva vil du leve i selv? Vi har alle et valg. Dette valget tar vi ubevisst hver dag, hvert øyeblikk om dagen. Hvordan vil du andre skal se deg? Se deg med sitt hjerte eller med et frakoblet hjerte. For mange ønsker bare å bli sett. At noen skal se etter lyset de har i seg. At du kan med hjertet ditt se gjennom det ytre. Den beskyttede, tøffe, redde maska som holder andre på avstand. Se med hjertet ditt en gang til. Kanskje du ser at bak det lukkede hjertet og den tøffe maska. Skjuler det seg et indre barn som så sårt trenger en klem og bli sett.

 

Kan du lære bort og vise med ditt åpne hjerte.

 

Så du med ditt mot, med din styrke og din vilje til å se med hjertet. Kan du lære bort og vise med ditt åpne hjerte . At når du ser med ditt hjerte, lever du med ditt hjerte åpent i lyset. Hvem er du og hva er vi alle? Vi er kjærlighet. Vi er alle like mye verdt og like unike. Med all din kjærlighet, en annens kjærlighet og den neste sin kjærlighet og den neste. Vil gi healing til oss alle. Det skjer vakre ringvirkninger som en dominoeffekt  til den vi berører med vår kjærlighet.

 

Vi kan ikke kjøpe kjærlighet. Vi kan ikke fysisk se kjærlighet. Men vi kan føle kjærlighet. Den mest fantastiske, sterkeste energien og kraften av alle. La den berøre deg. Oppsøke den. Grip den. Omgi deg med den og vær kjærlighet. Den er din og har alltid vært det. God klem til deg.

 

 

 

Egenkjærlighet til deg selv her og nå.

 

forrige artikkel
neste artikkel

You Might Also Like

No Comments

Klem <3