WordPress database error: [Table 'mariakopstad.wp_pmxi_imports' doesn't exist]
SELECT options FROM wp_pmxi_imports WHERE id = 0

Selvtillit,selvtillit hvor har du gjemt deg ? – Maria Kopstad

Selvtillit,selvtillit hvor har du gjemt deg ?

Tema: Selvkjærlighet.
selvtillit

Selvtillit hvor har du gjemt deg?

 

 

Å ha troa på seg selv.

 

Jeg har noen tanker om selvtillit. Dette med å ha troa på seg selv. Føle og vite at det man gjør er mer enn godt nok. Når det gjelder meg selv, setter jeg store krav til meg selv. Er du også sånn? Det hender jeg går i fella og tenker at jeg kan gjøre det bedre. Det er viktig å anerkjenne seg selv og føle at du faktisk får til og kan mer enn du tror. Før tenkte jeg automatisk at det jeg aldri har lært eller gjort før, får jeg ikke til og da klarer jeg ikke utføre det heller. Nå tenker jeg at nei vel, så har jeg aldri gjort det før. Ikke kan jeg noe om dette, men vent. Jeg kan lære meg.

 

Forhåndsdømme og sammenligne seg selv med andre.

 

Jeg har tenkt tidligere at alle andre er flinkere enn meg. Alle andre gjør det mye bedre enn meg. Jeg har sammenlignet meg selv. Dømt meg selv automatisk nord og ned. Uten at jeg har tenkt over det har jeg båret på en følelse av at jeg ikke får til noe. Det jeg burde ha tenkt er at vi skal ikke sammenligne oss med hverandre. Det er urettferdig for vi er alle forskjellige.

 

Selvtillit gjennom dine styrker og talenter.

 

Vi har alle våre unike styrker, talenter og ferdigheter. Det handler om å finne ut av hva man selv er god på og best i. Vi kan alle bli gode i noe. Det går ikke an å bli like god i alt. Det er det ikke meningen at vi skal bli heller. Til syvende og sist handler det om å være rettferdig  mot seg selv. Har du tillat deg selv å finne dine gaver og evner? Har du investert nok tid og innsats i det som kan gjøre deg god? La deg selv få mulighet. Bygg opp selvtilliten din. Den kan aldri bli for sterk.

 

Bestem deg for å være en vinner.

 

En vinner gir aldri opp. En vinner har troa på seg selv.  En vinner er villig til å gi alt og gjøre jobben for å komme i mål. Ingenting kommer helt av seg selv. Det handler om å være glad i deg selv. Behandle deg selv som om du er din bestevenn. Ville du vært like negativ og like lite nådig da? Det ville du selvfølgelig ikke vært. Ikke glem du har et lite barn inn i deg.

 

Styrk din selvtillit gjennom ditt indre barn.

 

Se for deg ditt indre barn . Se for deg sårbarheten og utryggheten som vises i barnets øyne og ansikt. Hun trenger at du har troa på henne. Se for deg hver gang hun stivner til og en tåre renner stille ned fra hennes kinn, når du rakker ned på henne. Hold henne i stedet godt inntil deg mens du stryker henne med all din kjærlighet over håret hennes. Tørk hennes tåre . Lov henne at du heretter alltid skal ha tro på henne.

Ros henne for alt hun er og alt hun faktisk kan. Vær stolt av henne. Se for deg at hun retter seg opp med en ny verdighet og selvrespekt. Hvor hun blomstrer strålende opp foran deg og det kjennes godt i hjertet ditt. Du vet at du får til alt bare du vil. Bare du prøver og aldri gir deg. Husk når du kan drømme det kan du gjøre det.

forrige artikkel
neste artikkel

You Might Also Like

No Comments

Klem <3