WordPress database error: [Table 'mariakopstad.wp_pmxi_imports' doesn't exist]
SELECT options FROM wp_pmxi_imports WHERE id = 0

Hvorfor du ikke har råd til å ikke føle takknemlighet nå. – Maria Kopstad

Hvorfor du ikke har råd til å ikke føle takknemlighet nå.

Tema: Selvkjærlighet.
universet

Hvorfor du ikke har råd til å ikke føle takknemlighet nå.

Takknemlighet skal føles og oppleves.

 

Ordet takknemlighet hører vi til stadighet. Du har nok din egen forståelse av hva denne definisjonen betyr for deg. Etter min erfaring innrømmer jeg at å føle takknemlighet i nuet hver dag, kan jeg bli bedre på. Takknemlighet skal føles og oppleves. Det enkle ordet takknemlighet er for meg et sterkt ord. Hvor gode er vi i vår hverdag til å praktisere takknemlighet? Takknemlighet er en dyd som jeg føler vi mennesker glemmer en del.

 

Hvorfor skal vi være takknemlig  undrer du kanskje. For mange kan følelsen av takknemlighet drukne av egoets harde stemme. Egoet i oss som med sterk kraft oppildner våre klager, kritikk, smerte og som tåkelegger hjertet vårt og gir oss følelsen av tomhet. Egoet i oss får overtaket og det legger opp til enda mer drama og negativitet. Dette gjør oss hjelpeløst fanget uten at vi er klar over det.

 

Hva du lærte som liten om takknemlighet.

 

Fra du var liten lærte du kanskje å være takknemlig for det du fikk. Du skulle kanskje takke og bukke. Vise at du ble oppriktig glad for det du fikk. Det lærte i alle fall jeg. Ellers ble jeg kalt bortskjemt om jeg ikke viste takknemlighet. For meg rommer takknemlighet mye mer enn å motta gaver i form av materielle ting.

Hvordan takknemlighet føles.

 

Å føle takknemlighet er for meg å sette dypt og inderlig pris på noe eller noen. Den følelsen av å kjenne kjærlighet og storhet. Føle seg heldig og privilegert. Det å kjenne på en følelse av andektighet og føle seg ett med universet. Det å kjenne på alt dette for hver minste lille ting du opplever og mottar i hverdagen og i livet som skjer nå. Å føle takknemlighet for at du er i live og kan velge å leve livet som en gave.

 

Det er viktig å kjenne på følelsen av takknemlighet for det gir deg så utrolig mye. Når du blir bevisst på takknemlighet vil du se livet ditt i et nytt lys. Du vil oppleve deg selv og andre i et bedre lys. Takknemlighet er en evne alle har i seg.Når du er takknemlig har du ikke mangel følelser eller mangel tanker. Takknemlighet fyller deg opp i ditt indre i glede og kjærlighet for alt liv. For deg selv og hvordan du lever som menneske. Du kan tillate deg selv å føle deg rik på alt godt du mottar. Uavhengig  av hva du mottar som et smil, ros eller en hilsen. Det er gaver av kjærlighet.

 

Å føle takknemlighet  er en personlig kontakt med universet.

 

Du trenger ikke en nær døden opplevelse eller oppleve en alvorlig sykdom for å få kjennskap til takknemlighet. Du kan velge å kjenne på ærbødighet og undring av godhet og kjærlighet som livet ditt er fylt av og som du er en del av. Ingenting er en selvfølge. Se med nye og våkne øyne. Du kan velge og se livet fylt med velsignelser og mirakler. Du kan velge å se på livet som et privilegium av lys og kjærlighet. Når du er lys  og kjærlighet. Når du er takknemlig vil du tiltrekke deg enda mer av det. Likt tiltrekker likt. Å føle takknemlighet er en personlig kontakt med deg og universet, med Gud, englene og ditt åndeteam.

Det handler om å leve og velge et takknemlig perspektiv på livet. Det er ingen enkel oppgave for oss. Når livet gir oss utfordringer. Da kan det føles umulig å føle takknemlighet når egoet med sitt jerngrep fyller deg med bitterhet, sinne, smerte og sorg. Det skal ikke være lett å leve som menneske på denne jord. Den er ikke for pyser dette jordelivet.

Takknemlighet en viktig ingrediens i loven om tiltrekning.

 

Om du velger å jobbe med deg selv. Om du vil jobbe med takknemlighet i hverdagen din. Da vil du ganske raskt se at du og livet ditt vil endres drastisk. Du vil få kjærlighet og gaver fra universet for alt vil fra deg oppleves som store gaver. Når ditt fokus med tanker, affirmasjoner, visjoner og følelser  av takknemlighet aktiveres i deg selv. I ditt dagligliv  vil du tiltrekke deg overflod. Jeg unner deg alt godt kjære venn og jeg gleder meg på dine vegne.

forrige artikkel
neste artikkel

You Might Also Like

No Comments

Klem <3