WordPress database error: [Table 'mariakopstad.wp_pmxi_imports' doesn't exist]
SELECT options FROM wp_pmxi_imports WHERE id = 0

Om meg. – Maria Kopstad

Om meg.

Maria Kopstad

Velkommen til Maria Kopstad sin blogg.

 

Først og fremst ønsker jeg deg hjertelig velkommen og håper du vil finne denne bloggen inspirerende, lett å lese, lærerik og ekte. Selvutvikling ser jeg på som et spennende tema som også gir deg evnen til å ta tilbake din personlige kraft og bygge den opp. Louise Hay,Doreen Virtue og Wayne Dyer fra Hay House i USA er tre mentorer jeg lærer mye av. Mine tanker for denne bloggen er rett og slett åndelig påfyll og en bevisstgjøring for deg som du kan dra nytte av. En positiv blogg for å sette deg selv i fokus.  Jeg ønsker å bidra med mine meninger og følelser rundt temaer som opptar meg. Det hadde vært til en stor glede om du har noe du selv ønsker å dele og bidra med  ut i fra dine egne erfaringer, tanker som du synes passer her. Gøy å reflektere sammen i stort engasjement. Vi vil gå hver vår sti på denne livsvei og åndelig oppvåkning.  Du vil finne de budskap på denne bloggen som sjelen din ser du trenger for videre vekst.

 

Veiledning via englekort og åndelig påfyll.

Jeg kan gi deg veiledning som du trenger ved hjelp av min visdom. Jeg bruker min egen livserfaring, engle kort og mitt åndeteam. Mitt sjelenavn er Angelique. Det betyr engel. Jeg ønsker å gi deg inspirasjon og kraften til å hjelpe deg selv. Jeg er sertifisert som englekort leser av Hay House ved Doreen Virtue og Radleigh Valentine.

 

Jeg er en kreativ sjel og intuitiv.  Jeg har mestertall 11 i navntallet mitt .Jeg er født i løvens tegn med løven i månen og Jomfruen i min acendant. Jeg interesserer meg for nummerologi, astrologi, kiromanti, loven om tiltrekning og affirmasjoner. Engler og åndeverden. Jeg er ikke sertifisert medium, men jeg har også evner som medium.

 

Går kurs nå ved James Van Praagh Psychic Portals for å styrke mine evner.
Følgende kurs jeg har gått ved Hay House er:

  • Drama Detox ved Doreen Virtue
  • Angels of Abundance ved Doreen Virtue
  • Writing from your soul ved  Dr. Wayne D. Dyer
  • Writers Workshop online course ved Reed Tracy, Doreen Virtue, Dr Wayne D Dyer plus flere.
  • Certified angel card reader online cours ved Doreen Virtue og Radleigh Valentine
  • Certified Assertiveness coach online course ved Doreen Virtue.

 

 

About me Maria Kopstad