WordPress database error: [Table 'mariakopstad.wp_pmxi_imports' doesn't exist]
SELECT options FROM wp_pmxi_imports WHERE id = 0

Hvordan møte og overvinne din intense frykt. – Maria Kopstad

Hvordan møte og overvinne din intense frykt.

Tema: Selvkjærlighet.
Frykten møte overvinne

Hvordan møte og overvinne din frykt.

Fryktens favntak.

 

Du har nok kjent flere ganger i livet på den vonde, dype, smertefulle redselen som brått har hugget tak i hjertet ditt. En frykt som har kommet og godt eller en frykt som ikke vil slippe helt taket. Frykten kan overmanne deg så hardt og brutalt at du ikke vet hvor du skal gjøre av deg. Frykten kan sette deg helt ut av spill. Så du går i hi en stund. Det kan gå dager og år helt til den dagen du er klar til å møte din egen frykt.

 

Frykten endrer deg til en annen.

 

Frykten kan om du tillater det ta makten over deg og endre deg til en annen. Du har da lett for å tenke, føle og handle ut i fra egoet som du lett kan føle deg fanget i. Skyldfølelse, skam, sinne og sorg kan overmanne deg og lede deg til handlinger som ikke er deg.

 

Frykten trigger din selvforsvarmekanisme.

 

Det kan bli for mye for deg. Å stå fast i denne frykten og alt det produserer av en mengde andre destruktive følelser. I stedet  for å stoppe opp. Få kontakt med din sjel og Gud, lukker du igjen hjertet ditt for en stund. Din selvforsvarmekanisme trer i kraft og du orker ikke føle mer. Det er for smertefullt å kjenne på den lammende frykten som ligger godt og begravet inn i deg. Hodet blir kaotisk og nervene frynsete.

 

Å leve kun i hodet ditt.

 

Når du har lukket hjertet ditt og flyktet fra deg selv i ren fortvilelse, lever du i hodet ditt. Det føles tryggere for deg en stund. Du tenker og handler da kun ut fra hodet ditt og ikke hjertet ditt. Andres følelser og dine egne følelser har du midlertidig kuttet din forbindelse til.

 

Sjelen din vil vekke deg.

 

Det kan komme øyeblikk hvor sjelen din prøver å få kontakt med deg. Få deg til å våkne og få kontakt med deg selv. Du er kjærlighet, du er lys. Ingenting du sier eller gjør kan endre det. Du er født til å elske og bli elsket. Slutt å sett deg selv som gissel. Slutt å gjøre deg selv vondt ved å holde fast til din frykt. Sjelen din vil elske og føle igjen.

 

Konfronter, forløs og overgi din frykt.

 

Overgi deg selv og din frykt nå. Gud er din far og han elsker deg så inderlig. Du ble sendt ned til moder jord med beskyttelse og kjærlighet da du ble født. Du er ikke  alene og det har du aldri vært kjære deg. Du må ikke klare alt selv. Forløs all din frykt og smerte med hele ditt hjerte i all din sannhet til Gud og dine engler. Få slutt på din lidelse ved å overgi deg og alt du har klynget deg til i egoets makt. Overgi hele deg og din frykt til Gud. La din sjel få ut all din oppsamlede frykt og smerte. Tillat deg selv å tøm ut all din frykt i en gråt så sterk at den drar med seg all frykt ut fra bunnen av din sjel og hjerte.

 

Du kan aldri rømme fra deg selv og før eller siden vil du komme til å konfrontere din frykt. Først da vil du bli fri. Føle at børen på dine skuldre er borte og du vil endelig få følelsen av indre fred og lettelse. Se for deg frykten. Hvem er denne frykten. Vi gir frykten et ondt ansikt som har til hensikt å skade oss. Den gjør oss utrygg og liten. Vi gir frykten næring og en makt som bare gjør oss skade. Med din intensjon, bestem deg for å bli fri fra din frykt nå.

 

Gravlegg dine demoner, og ta i mot healing.

 

Kjenn inn i ditt indre nå. Vit at du er modig. Du er en tapper kriger som velger å trosse din frykt. Se for deg Gud og englene dine omgir deg i trygghet med sitt lys og kjærlighet, mens du møter din frykt. Om du ber om det kan du få hjelp til å gravlegge dine indre demoner. Møt din frykt som om du er klar til å møte alt som kommer. Du vil bli bra. Alt vil bli bra. Du vil få healing fra Gud og englene å livet ditt vil bli healet. Når du møter din frykt , vil alt falle på plass. Alt vil falle bort det som ikke lenger tjener ditt beste. Din negative energi  vil bli renset og din energi vil bli lys og lett.

 

La frykten erstatte kjærlighet og alt vil falle på plass.

 

Alt i ditt liv vil bli erstattet med noe bedre eller det vil bli healet. Du vil få et autentisk liv med kjærlighetsfulle mennesker og glade begivenheter. Loven om tiltrekning kommer inn. Likt tiltrekker likt. Uavhengig av hvilken energi man har.Når du møter din frykt spør deg selv hva du er mest redd for. Om det er basert på redselsfulle fantasier som du skremmer deg selv med som et spøkelse eller om din frykt er basert på det uvisste utfallet av et skrekk scenario du har forestilt deg.

 

Ikke gi det onde frykt-trollet mer næring med din frykt som er skapt av ditt ego. Trøsten er at frykten kan overvinnes når du er klar. Når du i tillit overgir din frykt og har troen på at alt vil ordne seg, for det vil det. Be en bønn om hjelp og se etter tegn fra dine engler. De jobber i kulissene for at situasjonen din skal bli healet og du skal bli healet. Ha tillit vakre modige sjel, du blir beskyttet. Alt er vel.

 

 

Englekort reading klar for bestilling.

forrige artikkel
neste artikkel

You Might Also Like

No Comments

Klem <3