WordPress database error: [Table 'mariakopstad.wp_pmxi_imports' doesn't exist]
SELECT options FROM wp_pmxi_imports WHERE id = 0

Meditasjon og intuisjon hånd i hånd. – Maria Kopstad

Meditasjon og intuisjon hånd i hånd.

Tema : Selvutvikling.
meditasjon

Meditasjon og intuisjon hånd i hånd.

 

Meditasjonen gir deg fri vei til hjertet og sjelen.

 

Sliter du med å finne ut hva du egentlig vil eller sliter du med å finne ut hva du innerst inne føler? Er du usikker på om du kan stole på deg selv og det du føler i hjertet ditt?  Etter min erfaring er det vanskelig å være i både hjerte og i hodet på en gang. Jeg hører og tar inn hva begge sier til meg. Siden jeg har et høylydt ego, hender det jeg kommer i konflikt med hva hodet mitt sier og hva hjertet mitt sier til meg.

 

For å kunne skape det gode livet du ønsker deg, er det viktig at du kan stille deg inn på din intuisjon og stole på den avgjørelsen du tar. Det er der meditasjon kommer inn og kan hjelpe deg med å komme til bunns i deg selv. Fra ditt innerste. Når du mediterer søker du inn i deg selv hvor du kommer i kontakt med deg selv på en trygg og god måte. Gjennom innpust og utpust, eventuelt visualisering fra ditt indre. Øker du din frekvens til høyere vibrasjoner. Din bevissthets tilstand endrer seg.

 

Min erfaring med meditasjon.

 

Når jeg mediterer så opplever jeg at det kjennes så godt og jeg blir så fredfull. Jeg visualiserer at jeg åpner mitt kronechakra. Gjennom dette chakra lar jeg meg selv bli fylt opp av det guddommelige lyset. Jeg kjenner kjærligheten omgir meg og det er godt. Den uroen, den tristheten og det jeg da har båret på før meditasjonen blir på et mirkaluløs vis borte. Etter meditasjonen føler jeg meg som et nytt menneske. Jeg kjenner det som om jeg har blitt renset og at alt av de tunge og negative energiene i meg selv blir borte. Jeg har hatt denne erfaringen når jeg hører på englemeditasjoner. Jeg er ikke så erfaren innen meditasjon skal jeg innrømme. Så jeg ser frem til å gi meg selv denne gaven så mye jeg kan fremover.

 

Oppnå kontakt med åndeverden via meditasjon.

 

Det er i høyere vibrasjoner du har mulighet til å få kontakt med åndeverden. Hvor du kan kommunisere med dem på telepatisk vis. Når jeg har fått kontakt med mine hjelpere ar jeg mottatt dette telepatisk. Spesielt når jeg har vært ute og tatt meg en gåtur Når jeg har ført en indre samtale med meg selv hvor jeg har trengt noen svar. Da har jeg mottatt kjærlighetsfulle kloke budskap. Dette har vært til en stor trøst og gitt meg stor selvinnsikt. Siden jeg ikke er så god alltid på å lytte innover , er det derfor en fantastisk måte å lytte til dine hjelpere og åndeverden i meditasjon.

 

Sitte i stillheten med deg selv.

 

Prøv å være helt stille. Få bort alle forstyrrende tanker og bilder fra ditt hodet. Finn ditt trygge indre hellige hvilested i ditt indre mens du lukker øynene. Det å bare være i deg selv. Da kan du lettere føle din intuisjon og åndene. Prøv å mediter så ofte du kan. Helst hver dag. De sier at 15 minutter hver dag er en fin start.

 

 

Sonia Choquette sin metode for intuisjon.

 

Når du er usikker på hva du føler og hva du vil. Spør først hodet ditt mens du legger hånda på magen din. Mens du puster fire ganger inn og ut. Så lytter du til hva hodet ditt sier til deg. Hold hånda di så over hjertet ditt. Så spør du hjertet ditt det samme spørsmålet men da vil du oppleve at svaret blir annerledes. Lytt til og føl hva som er det rette svaret for deg. Sonia Choquette kan fortelle deg mer om denne metoden.

 

Gå inn på denne lenken så kan du få 5 dagers gratis kurs om hvordan du skal motta intuitiv veiledning for å bedre din helse, forhold, fred i ditt sinn, vitalitet og oppnå en klarhet om din livsmisjon.  Se her.

 

Uanset hva hodet prøver å overbevise deg om har alltid hjertet rett. Når du vet du følger din intuisjon vil du alltid følge den rette veien for deg selv. Dette vil heale deg selv og livet ditt siden din intuisjon er sann og god. Den vil deg bare vel. Den beskytter deg og tar vare på deg. Lytt, føl og stole på din intuisjon slik at du kan handle for ditt aller høyestes beste.

forrige artikkel
neste artikkel

You Might Also Like

No Comments

Klem <3