Lever du livet ditt riktig nå ?

Tema: Selvkjærlighet.
Lever riktig

Lever du livet ditt riktig.

 

 

Livet har formet deg.

 

Tillater du deg selv å leve til ditt fulle potensiale? Tenk deg ALT du er . Det er helt unikt og stort. Alt du rommer som er deg. Hvor mye har du funnet ut for deg selv alt du er . Jeg vet det kan ta ta tid å finne ut hvem du er. Vi forandrer oss hele livet. Alt vi opplever på godt og vondt av hendelser og av hvert menneske som har berørt deg på sin unike måte. Har etterlatt spor i deg, gitt deg noe som skulle forme deg til den du er i dag.

 

Lev som den du virkelig er.

 

Jeg ønsker at du skal omfavne deg selv fullstendig og trå ut i lyset. Jeg vil se deg gløde og gnistre i all din prakt for deg selv og for oss andre som elsker deg for den du er. Men ikke minst for at hele verden skal få se hvem nettopp DU er. Hvor praktfull og fantastisk du er med hele deg, din indre essens som er deg. Våg å ta plass. Jeg vil se deg. Du som fikk noen slag for mye av livet. Du reiste deg opp og brukte din styrke til å fortsette denne livsvei.

 

Lever du virkelig nå ?

 

Du med ditt gode uselviske hjerte som alltid ofrer deg selv for de du er glad i. Du som av godhet velger å stå i skyggen for det du heller vil ofre deg. Nå er det din tur kjære deg. Kanskje du mistet deg selv på veien et sted. Hysj, lytt til de hviskende ordene hjertet ditt forteller deg. Følg drømmene dine og føl at du lever nå. Kjenn med hele deg din sterke pumpende, energiske livskraft.

 

Lev og følg ditt hjerte som er ditt kompass.

 

Omfavne hjertet ditt med hele deg. Med drønnende pulsslag av kjærlighet og iver vet du at det er et annet sted du vil være. Et sted du er på vei nå, hvor du vil være. Et sted du er på vei nå, hvor ditt enestående hjertet er ditt kompass, viser deg veien til nye høyder. Ta de dristige stegene som sjelen din vil at du skal gå. Du kjenner kanskje en lengsel etter at det må være noe mer der ute for deg. Dette kan ikke være alt. Det trenger det heller ikke å være. Vær modig å slå inn på en ny vei i livet ditt nå. Den vil lede deg til dine drømmer.

 

Ikke hold fast.

 

Ikke hold fast. La det skje. Ser du det ? Ser du hvor du vil hen? Gå dit. Du blir passet på  og veiledet av dine kjære på den andre siden og åndeteamet ditt. La hjertet ditt vinne. Det er alltid en mening med alt. Du går aldri feil. for du blir alltid ledet på rett vei.  Jeg valgte selv et vanskelig liv denne gang, men for hver tåre så ville jeg levd dette livet igjen. For hver prøvelse har jeg voktet meg for å dømme og ydmykt tatt lærdom av min rolle og snudd det til enda en visdom på min vei. For hvert slag jeg har fått har jeg også  så inderlig omfavnet den kjærligheten jeg har erfart.Har du gått den vonde og tunge vei gjennom livet så vet jeg hvor utrolig sterk du er. Se for deg nå en lettere og trygg vei velkommen. Den er din.

 

 

.

forrige artikkel
neste artikkel

You Might Also Like

No Comments

Klem <3