WordPress database error: [Table 'mariakopstad.wp_pmxi_imports' doesn't exist]
SELECT options FROM wp_pmxi_imports WHERE id = 0

Hvordan bruke ditt hjerte til å leve livet du ønsker deg. – Maria Kopstad

Hvordan bruke ditt hjerte til å leve livet du ønsker deg.

Tema: Selvkjærlighet.
Følelser

Hvordan bruke ditt hjerte til å leve det livet du ønsker deg.

Dine følelser som barn.

 

Livet er her og nå. Det var ingen som lærte deg hvordan du skulle leve livet ditt på best mulig måte. Du ble født og vokste opp. Kanskje da du vokste opp godtok du hvordan livet ditt skulle være. Du lærte kanskje å se livet gjennom øynene til dine foreldre og skole. Du var prisgitt hva dine egne foreldre hadde lært og deres livsinnstilling til livet gav de videre til deg. Du lærte hvordan din familie uttrykte følelser og svarte på dem.

 

Følelser sjelens språk.

 

Noe vi alle har er følelser eller emosjoner. Fra vi er barn kommer følelsene naturlig frem og blir spontant uttrykt. Sjelens språk som gir oss følelser for å kunne uttrykke våre behov. Vi gav oss hen til de sterke følelsene som red i oss som gråt og latter fremfor å sette ord på dem.

 

Variert spekter av følelser.

 

Et eller annet sted på veien sluttet du kanskje å ha kontakt med følelsene dine. Kanskje du ikke lenger stolte på dine egne følelser eller sluttet å uttrykke dem for deg selv og andre. Følelser kan oppleves som både skremmende og vanskelige. De kan være både dype og ubevisste. De kan ta herredømme over deg og påvirke hvordan du har det med deg selv og du kan føle en ubalanse i deg selv. Følelser skaper tanker og følelser blir skapt av tanker.

 

Målet for dine følelser.

 

Se på følelsene dine som et barometer på hvordan du egentlig har det. De prøver å fortelle deg noe og få din oppmerksomhet. Målet for hvordan du ønsker å føle deg er indre fred og balanse i deg selv. Fri for vonde lavfrekvente følelser som er lagret fra fortiden eller nåtiden. En følelse av trygghet og glede.

 

Før en indre samtale og åpne ditt hjerte.

 

Få kontakt med deg selv og vend deg til ditt indre. Legg ned muren din og omfavne deg selv i forståelse og ubetinget kjærlighet. Før en indre samtale med deg selv. Spør deg selv; » hva trenger jeg nå». Ta inn de tankene, bildene eller innskytelsene du får som er dine budskap til deg. Ta de på alvor og ikke avfeie de som betydningsløse eller tull.

 

Still deg de store viktige spørsmålene.

 

Det er også av stor betydning du stiller deg selv de store og viktige spørsmålene for å leve et mest mulig bevisst liv hvor du fullstendig lever ditt liv i sannhet med deg selv. Det vil si. Spør deg selv dette: » Lever jeg ut min drøm eller en annens drøm nå. Hvem styrer og skaper livet mitt? Familien min, min samboer eller meg selv. Lever jeg livet mitt på andres premisser eller mine egne. Lar jeg andre kontrollere livet mitt eller tar jeg selv kontrollen. Hva vil jeg ( si navnet ditt) med livet mitt og lever jeg livet mitt til det fulle nå ?

 

Gå i naturen og kjenn på dine følelser.

 

For å vite om du er på rett vei slik du lever livet ditt nå er å få kontakt med hjertet ditt. Ære dine følelser og bli bevisst hva kroppen din sier til deg. Bli bevisst din egen energi. Hjertet ditt kjenner om du lever et negativt eller positivt liv. Gå i naturen så ofte du kan eller når du kjenner et behov for det. I naturen blir du renset for negative følelser. Du kan om du virkelig tror endre deg selv og livet ditt til å få et bedre liv. Første skritt på veien er å anerkjenne følelsene dine. Så finne ut gjennom indre dialog hva du må gjøre. Så handle.

 

Tar du valg basert på frykt følelser eller kjærlighet.

 

Er du uten å være klar over det tynget av vonde følelser så er det et sterkt tegn på at det er til ditt beste å gjøre endringer og handle slik at du kan få det bedre. Du må nemlig ingenting. Kanskje du bare holder ut som jeg selv gjorde før. Å tro det ikke finnes en vei ut av det vonde. Dessverre så lurer du deg selv. Hvis du velger å leve et ulykkelig liv for det du tror du må. Kan du ende opp med å angre på tida som gikk og den får du ikke igjen. Ikke ta valg basert på frykt men ta valg basert på kjærlighet. Følg ditt hjerte og fly. Da vil du fly mot ditt sanne jeg og få de gaver som vil komme på din livsvei når du ærer deg selv og dine følelser.

 

forrige artikkel
neste artikkel

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    skogweb
    17. juli 2017 at 07:00

    ❤❤❤

  • Klem <3