WordPress database error: [Table 'mariakopstad.wp_pmxi_imports' doesn't exist]
SELECT options FROM wp_pmxi_imports WHERE id = 0

Har du spurt deg selv hvem er ditt sanne jeg ? – Maria Kopstad

Har du spurt deg selv hvem er ditt sanne jeg ?

Tema : Selvutvikling.
Hvem er du egentlig

Hvem er du egentlig ?

 

Hvem er mitt sanne jeg ?

 

Jeg tenker mye på hvem jeg egentlig er. I mitt tilfelle slet jeg med å vite hvem jeg egentlig er da jeg er født som sannsynligvis enegget tvilling. Det er aldri blitt tatt noen dna test derfor vet jeg ikke helt sikkert. Likevel er vi såpass like at vi ofte blir tatt feil av. Vi har blitt forvekslet en del ganger opp gjennom årene. Mange som sier de ikke tør å hilse for de ikke vet hvem av oss de møter. Jeg smiler og hilser alltid selv om jeg skjønner de forveksler meg med min tvillingsøster. Det gjorde ikke saken bedre at jeg opplevde som barn å bli behandlet som en del av en symbiose, som om vi var en person.

 

 Å være en del av en tvillingsjel.

 

Da vi var små og jeg er født i 1979 så var det ikke like vanlig med tvillinger som i dag. Derfor opplevde vi å få en del oppmerksomhet. Vi var de første årene alltid kledd i like klær og samme hår frisyrer.  Vi har samme stemme, samme latter, samme kropper, samme høyde og vekt. Vi har samme hårfarge og øyenfarge. Forskjellen er formen på øynene våre. Jeg har alltid hatt smalere ansikt enn min tvillingsøster. Jeg var også den lengste av oss til vi stabiliserte oss i høyden. Vi er ikke identiske tvillinger. Men vi har såpass mye likhets trekk at jeg følte meg som en siamesisk tvilling da vi alltid har hatt et sterkt bånd til hverandre. Vi har kranglet og rivalisert for å bli sett og på barneskolen jobbet jeg intenst med å alltid velge motsatt av min søster uansett hva det gjaldt. Bare for å  skape et skille og være et eget individ. Selv om jeg i all hemmelighet hadde lik smak og likte mye av det samme.

 

Kjenn ditt sanne jeg.

 

Jeg syns det er utrolig viktig å kjenne deg selv for kun da kan du ta fullstendig ansvar for deg selv og ditt liv. Har du tenkt over hva er dine sanne behov og hva trenger du for å fungere best mulig? Hvor trives du best og hva gir deg mest energi ? Når du bygger opp livet basert på hvem du egentlig er så vil du aldri feile. Når du først vet hva som er det beste for deg er det lettere å ta de skjebnesvangre valgene som følger deg opp gjennom livet. Det værste er å svikte deg selv ved å aldri tillegge deg selv og dine behov verdi.

 

Er ditt sanne jeg bak en maske?

 

Det å ha kontakt med deg selv og stadig søke innover etter hvor du er i livet er sunt da du endrer deg hele tiden. Noe som er like viktig er å stolt vise deg frem og vite at du er god nok. At du aksepterer hele deg med alle dine lyter og laster. Du trenger ikke være perfekt for ingen er det. Ingen liker mennesker som prøver å fremstå som perfekte. Alle vet at det kun er fasade. En maske som det er trygt å vise omverden. Men det kan også være trygt å ha en maske for seg selv også. Ofte ubevisst for det kan være vanskelig å se seg selv som den man egentlig er. Det er da selvutvikling kommer inn. Da er det viktig å være medfølende med deg selv, og vise mot til å endre deg til det bedre for din egen del så du kan få et bedre liv.

 

forrige artikkel
neste artikkel

You Might Also Like

No Comments

Klem <3