WordPress database error: [Table 'mariakopstad.wp_pmxi_imports' doesn't exist]
SELECT options FROM wp_pmxi_imports WHERE id = 0

Da jeg hørte de befriende ordene «jeg elsker deg» . – Maria Kopstad

Da jeg hørte de befriende ordene «jeg elsker deg» .

Tema: Selvkjærlighet.
Jeg elsker deg.

Jeg elsker deg.

Elsker du deg selv ubetinget.

Elsker du deg selv ubetinget? Er du snill mot deg selv ? Den viktigste personen i ditt liv er faktisk deg selv. Når kjente du sist at det er godt å være deg? Når du står opp om morgenen og kikker deg i speilet. Hva føler du og tenker om deg selv da? Jeg foreslår om ikke du allerede gjør det, å si affirmasjoner . Det vil si utsagn som du gjentar flere ganger. Når du gjentar affirmasjoner om deg selv som er basert på kjærlighet, vil du endre over tid alt du har snakket inn av negative «sannheter» om deg selv som ligger i ditt ubevisste sinn. Målet er å elske deg selv med ubetinget kjærlighet.

 

Hvor heldig du er eller ikke.

 

For mange så endres synet man har på seg selv gjennom barneårene og oppover i livet. Vi blir merket av hvordan vi blir oppdratt og hvordan vi blir behandlet av vår familie, klassekamerater, venner og kjente. Vi blir formet av våre erfaringer og omstendigheter som ofte er utenfor vår kontroll. Er vi riktig uheldige og sårbare i livet med mangel på oppmuntring, opplever kritikk, lite aksept, mye kjeft og avvisning over tid gjennom livet, påvirker dette ofte hvordan du snakker til deg selv og behandler deg selv. Du kan uten å tenke over det si du er dum, enten høyt eller tenke det inn i deg. Ubevisst snakke deg ned i stedet for opp og ikke ha troa på deg selv. Tro meg dette har jeg holdt på med selv så lenge jeg kan huske.

 

Speiløvelse.

 

Jeg har en herlig søster som brått kom over en speil øvelse som selveste selvutviklings dronningen Louise Hay  bruker. Ei nydelig dame som jeg anbefaler på det sterkeste. Slik gjør jeg denne øvelsen og prøv så du.  Se deg inn i øynene og se på deg selv med kjærlighet i speilet mens du sier høyt: «Jeg elsker deg (navnet ditt) , det gjør jeg virkelig». Du bør si dette så ofte du kan selv om du kan synes det er vanskelig i starten. Men din selvrespekt og kjærlighet til deg selv vil vokse seg sterkere med tiden. Kjærligheten er aldri utenfor deg selv, den er alltid inn i deg.

 

 

 

Jeg elsker deg.

 

Min erfaring når jeg gjorde denne øvelsen i starten så hørte jeg en kritiserende stemme fra min barndom som sa inn i hodet mitt: » For noe tull. Dette er så latterlig. Herregud altså.» En sånn hånende latter . Deretter kom tårene. De rant. Jeg gjentok affirmasjonen. » Maria jeg elsker deg. Jeg elsker deg så høyt jenta mi». Jeg prøvde å få frem den kjærligheten jeg har for barna mine og overføre denne kjærligheten over på meg selv. Det hjalp enormt mye. I starten føltes det veldig kunstig ut å si disse kjærlighets ordene. Men jeg er veldig sta og har sterk viljestyrke. Jeg gir ikke opp. Jeg var ikke så god på å si det hver dag. Fortsatt gjør jeg ikke det. Men jeg har ikke lyst til å unnvære meg selv den gaven det faktisk er å elske seg selv daglig.

 

Neste gang jeg så meg selv i speilet så jeg øynene mine lyste ut i smerte og sorg mens jeg uttalte ordene «jeg elsker deg så inderlig Maria». Mitt sulteforede hjerte omfavnet den gode kjærlighets erklæringen og jeg følte det fylte meg opp. Jeg trengte det virkelig. Det føltes befriende og godt. For første gang forsto jeg og erfarte at den kjærligheten jeg  ønsket fra andre, den dosen jeg trenger. Den kan jeg gi til meg selv. Om du ikke var klar over det så er dette virkelig en stor gave til oss alle. Det er dessverre ikke en selvfølge. I iallefall ikke for meg. Gi denne gaven til deg selv nå.

 

 

Sjekk ut Louise Hay på YouTube. Her snakker hun om selvtillit, tilgivelse og speiløvelsen.

https://www.youtube.com/watch?v=ha2ugstRmMg

 

forrige artikkel
neste artikkel

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Vidar
    4. juli 2017 at 15:05

    ❤❤❤

  • Klem <3