WordPress database error: [Table 'mariakopstad.wp_pmxi_imports' doesn't exist]
SELECT options FROM wp_pmxi_imports WHERE id = 0

Gi deg selv gaven hvordan tilgi og hvorfor. – Maria Kopstad

Gi deg selv gaven hvordan tilgi og hvorfor.

Tema: Selvkjærlighet.
tilgi

Gi deg selv gaven hvordan tilgi og hvorfor.

 

Hva mangel på tilgivelse føles som.

 

Når du opplever at noe blir gjort mot deg for å skade deg med ord og handlinger. Når du opplever at noen som står deg nær, som du har en emosjonell forbindelse med. Når en du er glad i viser enorm egoisme og respektløshet for deg. Når vedkommende med sine ord og handlinger eller mangel på ord og handlinger gir deg smerte. Når følelsen av svik, ondskap, krenkelse og knust hjerte gir deg en vond bismak i munnen. Når smerten borrer gjennom din sjel og hjerte. Det sjokket og slaget du opplever over at det er mulig at noen ønsker deg så vondt. At du går i bakken av angrepet som du kjenner med hele ditt hjerte og sjel.

 

Når man ikke vet hvor man skal gjøre av seg fordi kroppen jobber i hundre. Adrenalinet pumper rundt i kroppen mens hjertet slår videre selv om kniven stikker rett i hjertet og gir deg intense smerter så vonde. Det gjør vondt å trekke pusten. Dette vet jeg alt om. Jeg har båret på et enormt sinne. Et sinne over å bli behandlet slik. Krigeren i meg har ønsket å kjempe tilbake. Sinnet i meg har ønsket å ramme med like stor kraft tilbake. Smerten har blandet seg inn i sinnet, sorgen og smerten har kapslet seg inn som en verkebyll i mitt sinn. Tiden har gått. Dager har gått til år og alt har blitt værende uten å bli fri.

 

Den uforstående godheten i meg. Sjelen min som kreker seg i smerte som gjør at den hjerteskjærende, intense gråten bygger seg opp inn i meg. River i hele kroppen og all smerte får utløsning i denne gråten jeg overgir meg til. Gråten som tar med seg stikkende torner hvor all smerte, sinne og sorg river inn i meg.

 

Hvorfor skal du tilgi spør du meg .

 

Du skal tilgi fordi du vil gå videre. Du orker ikke lenger bære på alt av vonde følelser og konflikter fra fortidens slør. Fordi du ønsker å få ut de giftige energiene som kan gjøre deg syk som høyt blodtrykk og depresjon. Du ønsker indre fred. Du har det vondt inn i deg når du holder på bitterhet og nag. Du er nå utrolig glad i deg selv og vil kjenne på full glede i ditt hjerte og ikke bare bitte litt, for resten er fylt opp med smerte og frykt.

 

Du tilgir for deg selv og ikke for noen andre. Det betyr at du lar alle de vonde følelsene gå. Livet er for dyrebart til å leve med et sluknet hjerte. Livet går så fort. Du vil tilgi for du er sterk og ønsker å være oppfylt av kjærlighet. Å tilgi betyr ikke at det var greit det som ble gjort mot deg. Men du vil frigjøre deg fra den personen og ikke lenger være tilknyttet personen energetisk, via energi og esoteriske bånd.

 

Hvordan skal du tilgi?

 

Det må aller først starte med din intensjon. Din ærlige intensjon om å ønske å tilgi. Du trenger å bearbeide deg ferdig. Gråte ut en gang for alle, få ut all din oppsparte smerte nå. Du trenger å motta den støtten og trøsten som et lite barn trenger å bli møtt. Det du opplevde var ikke greit eller i orden, aldri. Det var aldri greit det du gjennomgikk.

Be om hjelp. Be om hjelp fra erkeengel Uriel som renser bort dine giftige energier og følelser. Be erkeengel Michael om beskyttelse og rensing av kroppen din med sin støvsuger via ditt krone chakra. Be erkeengel Michael kutte de esoteriske bånd til personen du gav bort din makt til. Be erkeengel Raphael om å heale ditt hjerte. Finn din evne til medfølelse. Ta ansvar for deg selv. Tilgi deg selv. Du gjorde det beste du kunne der og da med den informasjonen du hadde til å forstå og handle. Tilgi deg selv for at du sviktet deg selv ved å ha denne personen i ditt liv, siden du ikke stolte på deg selv og de varslene du mottok fra din indre veiledning.

 

Å tilgi kan gjøres på et blunk eller over tid. Ikke gi opp og jobb med deg selv og vær i prosessen. Vit at det er en gave til deg selv. Endelig kan du bli fri og få livet i gave, for da er du endelig klar til å leve med et åpent hjerte. Mer kjærlighet vil komme inn i ditt liv. Husk du er verdifull , du er kjærlighet.

 

 

 

forrige artikkel
neste artikkel

You Might Also Like

No Comments

Klem <3