WordPress database error: [Table 'mariakopstad.wp_pmxi_imports' doesn't exist]
SELECT options FROM wp_pmxi_imports WHERE id = 0

Fra min datters munn kom dette til meg om kjærligheten. – Maria Kopstad

Fra min datters munn kom dette til meg om kjærligheten.

Tema: Selvkjærlighet.
Kjærligheten

Dyrk kjærligheten her og nå.

 

Jeg lærer så uendelig mye mer nå enn før jeg ble mamma. Ut fra min erfaring så har jeg først da jeg fikk barn innsett hva ubetinget kjærlighet er. Du vet nok sikkert hva jeg mener med det. Da jeg la datteren min på seks år kom følgende: » Jeg er så redd for at mormor skal dø. Det er mormor som er den som får meg mest til å le og som får meg mest glad». Hun var gråtkvalt i stemmen og jeg strøk henne over håret mens jeg lyttet og trøstet henne så godt jeg kunne. Hun snudde seg så mot meg og sa:» Jeg elsker deg så høyt mamma. Når du dør vil jeg dø også.»

 

 

Tanker om kjærligheten.

Dette satte i gang tanker hos meg som jeg ønsker å dele med deg om kjærligheten. Hvor viktig det er for oss å ha nok av kjærlighet i livet vårt. Hvordan den kommer til uttrykk fra trygge gode mennesker som familie og venner som er en del av oss. Hvor gode er vi egentlig på å ta oss tid til å vise denne kjærligheten og gi av oss selv hvis man kanskje har hodet fullt av andre ting i en stressende hverdag. Jeg tror at for barn så er livet her og nå. De er gode på å leve i nuet og derfor er det ekstra betydningsfullt for barna våre å gi dem vår ubegrensede kjærlighet og glede.

 

Dyrk kjærligheten og  lev i nuet nå.

Vår oppmerksomhet og deltakelse med vårt fulle fokus. Barna trenger oss inderlig som sine støttespillere og at vi gir alt som vi er i stand til så er det godt nok. Ikke hold noe igjen når vi lever dagen i dag, for det er faktisk sånn at vi får aldri dagen tilbake. Det er stort å undre seg over at dagen i dag som du tilbringer med barnet ditt eller for den sakens skyld alle du er glad i, så er du med på å sette spor. I løpet av dagen i dag vil du for alltid legge spor i et barnesinn med den kjærligheten du gir. Det er jo ikke så viktig hva vi gjør sammen. Det behøver ikke være så komplisert, stort eller dyrt. Tiden og det å være 100% tilstede sammen som betyr noe.

 

Vær ditt unike selv.

Det å få den spesielle kontakten sammen. Den lille, nære praten som lokker på smilet og latteren. At du virkelig gir av deg selv med et åpent hjerte til de du er glad i. En dag når du blir borte fra denne jord vil alle minnes deg for den kjærligheten du gav og hvordan du uttrykte den til andre. Derfor når du er ditt unike deg er du helt spesiell. Husk at alt du har å tilby fra ditt hjerte er verdifullt. Grip dagen nå med å virkelig være deg selv og gi verden ditt smil. En god klem kan faktisk bety alt for den du gav deg selv til.  Derfor sender jeg deg en klem nå og masse kjærlighet.

 

Reklame.

Økologisk parfymeri på nett.  <3 Pureskin the organic beauty bar. SE HER.

 

neste artikkel

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Vidar
  28. juni 2017 at 06:34

  ❤❤❤❤❤❤

  • Reply
   Maria
   28. juni 2017 at 15:21

   ❤️❤️❤️

 • Reply
  Ser du kjære venn med ditt hjerte? - Maria Kopstad
  18. august 2017 at 18:20

  […] Fra min datters munn kom dette til meg […]

 • Klem <3