WordPress database error: [Table 'mariakopstad.wp_pmxi_imports' doesn't exist]
SELECT options FROM wp_pmxi_imports WHERE id = 0

Hvor følelsesmessig tilgjengelig er du egentlig ? – Maria Kopstad

Hvor følelsesmessig tilgjengelig er du egentlig ?

Tema: Selvkjærlighet.
elske

Hvor følelsesmessig tilgjengelig er du egentlig?

Din følelsesmessige tilgjengelighet som barn.

 

Vi blir født inn i en stor verden. Er vi heldige blir vi født inn i en varm og kjærlighetsfull familie. Alt vi tar med oss om kjærlighet og omsorg lærer vi av andre. Vi kan lese oss til og drømme oss bort om kjærlighet via bøker og filmer. Likevel må kjærlighet erfares og oppleves for at det skal vokse og bli virkelig for oss. Gi kjærligheten verdi ved å praktisere kjærlighet, vær kjærlighet for deg selv og andre.

 

Min følelsesmessige tilgjengelighet for deg.

 

Jeg kjenner helt ærlig og ekte med hele meg at jeg virkelig bryr meg om deg. Selv om  jeg ikke kjenner deg enda. Særlig tenker du kanskje. Siden vi ikke har møtt hverandre direkte enda eller vi har pratet med hverandre. Men jeg har en oppriktig godhet i meg som står sterkt. Jeg har ikke evnen til å hate andre. Uansett hvor stygt jeg har blitt behandlet av andre og uansett hvor mye jeg har slitt med tilgivelse, så er jeg ikke i stand til å hate. Jeg føler at du er et hjertegodt, herlig menneske. Da jeg velger å se det det gode i andre.

 

Følelsesmessig tilgjengelig vil si å elske.

 

Hvor mye bruker du av ditt hjerte til å virkelig elske? Har du funnet ut hvor dypt og inderlig du er i stand til å elske? Jeg kjenner på den sterke og dype følelsen av kjærlighet når jeg tenker på alle jeg har gitt mitt hjerte til. Å elske er å gi. Å elske er å gi en bit av deg selv, din sjel og ditt hjerte med hele deg uten forbehold. Å kaste deg ut i sårbarhet, nakenhet og ærlighet som den man er på godt og vondt. Å elske er å føle at livet er rikere og mer gledesfylt når man er sammen. Vi trenger alle å elske noen i livet vårt. Det er ikke en selvfølge å få elske eller å leve med et åpent hjerte. Er du en av dem som gjør det kan du se på deg selv som heldig og velsignet.

 

Slår vi av vår følelsesmessige tilgjengelighet i samfunnet ?

 

I samfunnet i dag kan vi lett være fremmede for hverandre. Vi gjør oss ikke følelsesmessige tilgjengelige for hverandre. Vi har som oftest nok med oss selv og våre egne. Hvorfor er det sånn egentlig? Kan det komme av at vi er redde for å bli avvist eller for det egoet i oss gjør at vi lukker vårt hjerte og dermed bryr vi oss ikke. Jeg tror vi også har lett for å dømme, kritisere, se ned på og se på andre som en trussel. Dette skjer for egoet i oss gjør oss små og usikre på oss selv. Da kan vi lett heve oss over andre og rettferdiggjøre våre handlinger eller mangel på gode handlinger.

 

Ser du mennesker med hodet eller hjertet.

Du har sikkert observert  hun som du oppfatter som både rar, sær, negativ og annerledes enn deg selv. Kanskje hun står i en annen samfunnsklasse enn deg. Hun kan være en einstøing, ha et tydelig handikap eller tilhøre en annen kultur. Hun kan befinne seg i din bekjentskapskrets, på jobben eller i bybildet. Saken er at alle kjemper sin skjulte kamp. Undervurder aldri din egen betydning og verdi som det fantastiske og kjærlighetsfulle menneske du er. Hva du kan bidra med av din unike kjærlighet som du er i besittelse av. Hver tanke, bønn, smil, klem, ord og handling kan gi mirakuløse ringvirkninger i en annens liv som sårt trenger det. Dette kan igjen berøre utallige menneskers liv gjennom en kjede.

 

Medfølelse så lett men kommer ikke så naturlig for alle.

 

Medfølelse er nøkkelen til fred og bygger bro til et annet menneske. Bak et avvisende, sint og negativt ytre kan det skjule seg et ensomt, redd og ulykkelig hjerte og sjel.  Hun trenger din kjærlighet til å lyse opp sitt eget hjerte som for øyeblikket har gått i hi basert på smertefulle sår og slag fra livet. Med din godhet og medfølelse kan du gi henne troen på at verden bli et bedre sted å leve.

 

Vær følelsesmessig tilgjengelig og en helt i dag.

 

Vi kan bare ta en dag av gangen og vi vet aldri hvordan livet utvikler seg. Tenk om det er deg som blir til den kvinnen eller mannen som går seg bort og ikke klarer å finne veien tilbake til hjertet sitt om noen ti år. Gjør det du kan i dag og styrk deg selv og dine relasjoner med hele ditt hjerte. Vis frem ditt vakre jeg og vær all den kjærligheten du er. For jeg vet at du treffer et annet hjerte med din kjærlighet og selv om det kan være lukket så vil ditt strålende jeg heale  det. Slå på din fulle hjertekraft og omfavne et medmenneske rundt neste sving i ditt liv og du vil være en helt i dag. Vi trenger alle heltene vi kan få. Få frem helten i deg. Det er aldri for sent.

 

forrige artikkel
neste artikkel

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  skogweb
  28. juli 2017 at 19:04

  Bare må si det. Du er så utrolig dyktig til og skrive. Dette vekker refleksjon i meg og får meg til og tenke. Tusen takk for flotte ord ❤❤Maria Kopstad❤❤

  • Reply
   m@ri@79
   28. juli 2017 at 19:40

   Tusen takk. Det varmer meg at jeg inspirerer deg . ❤️

 • Reply
  Kristina
  28. juli 2017 at 19:18

  Kloke , sanne gode ord.Alt traff meg i hjertet. Tusen takk ☺❤

  • Reply
   m@ri@79
   28. juli 2017 at 19:18

   Det var godt å høre og gleder meg stort at du føler det ❤️❤️

  Klem <3