WordPress database error: [Table 'mariakopstad.wp_pmxi_imports' doesn't exist]
SELECT options FROM wp_pmxi_imports WHERE id = 0

Finn takknemlighet i ditt hjerte og gaver du vil få . – Maria Kopstad

Finn takknemlighet i ditt hjerte og gaver du vil få .

Tema: Selvkjærlighet.
Finn takknemlighet i ditt hjerte.

Finn takknemlighet i ditt hjerte.

 

Følelse av takknemlighet brennende i mitt hjerte.

 

Noe jeg får en del opp i meg er takknemlighet. Jeg har opplevd mye prøvelser  i livet mitt. Det vil jeg dele med deg fremover og gå nærmere innpå senere. Når jeg har kjent på håpløsheten, følelsen av utrygghet og smerte over alt jeg har opplevd. Jeg har følt meg som en karakter i en film som jeg helst vil gå ut av. Livet mitt som er denne filmen jeg er i og ser på nå. Like overrasket blir jeg når jeg opplever at det ene tar det andre og bare blir verre og verre.  Når det du er mest redd for skjer. Det som skjer er at når negative tanker får spire, fører det videre til selvoppfyllende negative profetier. Gjentatt bekymring og frykt tiltrekker seg mer av det samme. Noe jeg jobber med nå.

 

Takknemlighet på et dypere plan.

 

Selv når jeg har det lite godt med meg selv når jeg har stått opp i tunge perioder i livet så sier jeg til meg selv: «Hva er du takknemlig for nå.» Jeg skyver verden til side og går inn i meg selv. Jeg føler meg rikere, roligere og kjenner på en  stor trøst når jeg tenker på alt jeg føler kjærlighet for og som fyller meg med glede. Jeg tenker på alt fra det å våkne eller legge seg i den myke, gode senga mi og kjenne at jeg er heldig som ligger i den, mens jeg nyter det koselige inventaret på rommet som de hjemmekoselige gardinene og de fine bildene på veggen av de jeg elsker høyest. At jeg kan stå under en deilig dusj og bli ren og føle meg avslappet av det deilige varme vannet. Hvor heldig jeg er som har en smertefri kropp som er sterk og fri for fysisk sykdom og plager.

 

Før opp takknemlighets liste.

 

Selv om vi alle har noen små plager her og der så velger jeg å ikke fokusere på det. Jeg er takknemlig for at jeg lever og bor i Norge. Hvor godt jeg faktisk har det til tross for at jeg ikke har hatt et enkelt liv. Jeg er aller mest takknemlig for barna mine, familien, alle gode mennesker jeg har i livet mitt som får meg til å være den beste utgaven jeg kan være av meg selv.Hva er du takknemlig for ? Når jeg setter i gang og føler oppriktig i hjertet mitt alt jeg er takknemlig for som jeg ikke skal ta som en selvfølge så blir lista lang. Jeg setter pris på at jeg er meg. Jeg ville ikke vært noen andre eller byttet bort livet mitt med noen andre. Håper du også reflekterer på alt godt du har i livet ditt. Hvem du har i livet ditt. Før opp en takknemlighets liste for deg selv så blir du kanskje overrasket over alt du faktisk har. Du er en gave til livet og jo mer takknemlig du er jo mer vil universet skjenke deg gaver igjen.

 

Et takknemlig hjerte ser.

Et takknemlig hjerte ser verdien i alt og den sanne glede i det som blir tilbudt uansett størrelse eller pris. Den ekte ydmyke gleden av å motta. Gaver kan opptre på ulike måter. Alt fra jobbtilbud, muligheter som kommer deg til gode, gaver som vil ha en fysisk form, penger, arv, kjærlighet, en ny partner. Det kan være hva som helst som du har drømt om og trenger.

 

 

forrige artikkel
neste artikkel

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Vidar
    7. juli 2017 at 14:41

    ❤❤❤

  • Klem <3