WordPress database error: [Table 'mariakopstad.wp_pmxi_imports' doesn't exist]
SELECT options FROM wp_pmxi_imports WHERE id = 0

Jeg har evner innenfor spåing som englekort. – Maria Kopstad

Jeg har evner innenfor spåing som englekort.

Tema: Selvkjærlighet.
Evner spåring englekort

Jeg har evner innenfor spåing som englekort.

Astrologi.

 

Jeg har allerede fra jeg var 13 år interessert meg for den alternative sjangeren. Moren min hadde astrologi bøker liggende i huset og med min store leseglede fant jeg emnet veldig spennende. Jeg lurte på å bli astrolog en periode men jeg er ikke noe god med tall så da slo jeg det fra meg. Men flere astrologi bøker fant veien til min bokhylle som jeg har studert for moro skyld.

 

Det overnaturlige.

 

Før i tida elsket jeg tv programmer som har med det overnaturlige og evner å gjøre. Mediumskap og alternative messer syns jeg var utrolig morsomt og spennende. Jeg følte en dyp respekt og ærbødighet for disse menneskene som virkelig har medfødte evner. Krystaller jeg følte meg tiltrukket av kjøpte jeg på ungdomskolen. Ta bilder av auraen din og healing har alltid interessert meg.

 

Tidlige humanitære ønsker.

 

Jeg har alltid følt fra jeg var barn en stor interesse for verden og miljøet vårt. Husker jeg ble så stolt av at presten leste høyt opp et brev jeg hadde skrevet på skolen da jeg var 7-8 år i gudstjenesten hele skolen måtte gå på den gang. Der sto det at jeg ønsket verdens fred og at alle på jordkloden kunne ha det godt. At ingen behøvde sulte eller være fattige. At vi alle var en stor lykkelig familie.

 

På grunn av min tidlige erfaring med døden så ble jeg også tidlig opptatt av meningen med livet og vår eksistens. Jeg slet med dødsangst da jeg gikk på ungdomskolen hvor jeg skremte meg selv om å bli fanget i evigheten dønn alene. For døden er jo evigheten. Og da var jeg redd for at jeg skulle ende opp alene fanget i døden et sted. Jeg var ikke redd for selve dødsprosessen den tenkte jeg ikke så mye på. Men først flere år senere klarte jeg å forsone meg med døden ut i fra veiledning på at det finnes noe etter døden.

 

Reinkarnasjon.

 

Etter hvert ble jeg veldig interessert i reinkarnasjon. Jeg følte noe klikket og kom på plass i meg da jeg ble opplyst om at alle har en sjel. Sjelen trenger og ønsker å utvikle seg. Det får sjelen gjort ved å gå livets skole. Før vi blir født velger vi alt på forhånd. Vi velger hvilke kropper vi skal ha. Vi velger våre foreldre og familie. Ofte vil vi reinkarneres med vår sjelefamilie  gjennom flere liv. Som oftest er våre familiemedlemmer våre sjelevenner som vi har levd med i tidligere liv. Sjelen vår planlegger de viktigste begivenhetene som når vi skal møte vår sjelevenn som vi skal lære mye av og vi har et mål for livet vårt.  De som får de vanskelige livene er ofte veldig høyt utviklede sjeler. Sjelen kan ha ulike mål å nå. Det kan være ulikt fra sjel til sjel . Alt fra tilgivelse til ydmykhet. De leksene vi trenger å lære oppnår vi gjennom familie pga vår sterke tilknytning. Dette tror jeg på og er min sannhet men det trenger ikke være din sannhet.

 

Englekort som bursdagsgaver.

Da jeg var 30 år fikk jeg to flotte bursdagsgaver av min mor og tvillingsøster. Jeg fikk Budskap fra dine engler av Doreen Virtue og Healing med englene av Doreen Virtue. Da var det gjort. De siste 8 årene har jeg spådd jevnlig. Jeg ble fort hekta og jeg skaffet meg nesten alle kortstokkene hennes. De fleste på mobilapp. De fungerer like godt som selve kortstokken. Alt jeg har spådd har vært riktig. Jeg spådde flere tidligere kolleger og mange gratis på facebook. Da jeg tok englekort kurs forsto jeg at jeg ikke trenger å lese selve boka som følger med. At jeg skal bruke mine egne evner gjennom klarsyn, klarhørsel, klarføling og klarviten.

 

Mine evner som medium.

 

Alle medium er synske, mens alle synske er ikke medium. Alle har en medfødt evne til å være synske.Jeg har evnene mine under utvikling. Jeg har fått inn en ånd gjennom subjektiv klarsyn med mine mediale evner. Gjennom min klarføling tok jeg i mot hennes helsetilstand. Jeg mottok også budskap gjennom klarhørsel via telepati. Jeg har også opplevd å høre stemmen til ånden i mitt sinn. Jeg opplever også å helt brått motta informasjon som jeg bare vet. Det kalles klarviten. Nå går jeg kurs med James Van Praagh.

 

Kurset er for å guide meg til hvordan bruke mine medfødte evner så de blir sterkere. Jeg har i tidligere liv vært høyprestinne og blitt straffet for mine evner noe som har gjort at jeg har blokkert mine evner gjennom frykt fra tidligere liv. Så jeg har som mål å bli såpass selvsikker og sikker på mine evner at jeg ønsker å tilby mine tjenester profesjonellt. Englekort blir sett på som underholdning for mange. Jeg hadde aldri hatt samvittighet til å lure godtroende, fortvilede mennesker om de trengte råd og veiledning. Jeg ønsker å gi healing og kjærlighet. Veilede og vise vei for klientene mine. Husk på det om du ønsker reading en gang i fremtiden av meg. Jeg kommer til å åpne opp for readinger når jeg er klar så følg med.

 

forrige artikkel
neste artikkel

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  skogweb
  20. juli 2017 at 10:27

  Gleder meg til du starter opp med englekort reading.

  • Reply
   m@ri@79
   20. juli 2017 at 11:50

   Tusen takk☺️ Ser frem til det jeg også ☺️❤️

  • Reply
   m@ri@79
   22. juli 2017 at 11:02

   Det vil bli meg en stor ære ☺️❤️

  Klem <3