WordPress database error: [Table 'mariakopstad.wp_pmxi_imports' doesn't exist]
SELECT options FROM wp_pmxi_imports WHERE id = 0

Egenkjærlighet til deg selv her og nå. – Maria Kopstad

Egenkjærlighet til deg selv her og nå.

Tema: Selvkjærlighet.
Egenkjærlighet

Egenkjærlighet til deg selv.

 

Sett deg ned, pust ut og nyt en deilig kopp te.

Egenkjærlighet

Når var det du sist  tenkte på deg selv og satte deg selv først? Husk du er verdifull og du skylder deg selv å ta dine egne behov på alvor. Jeg har lett for å tenke på alle andre rundt meg først. Det ligger helt naturlig i meg. Spesielt vi som er omsorgs-mennesker som har lyst å være gode mot andre. Vi kan gi så mye til familie, kjæreste, barn og venner at vi ender mange ganger til slutt på prioritets lista. Stopp med det er du snill.

Ikke brenn deg selv ut.

Det er jo helt greit å gi av seg selv så lenge du er fylt opp selv av energi og egenkjærlighet. Jeg har opplevd selv at jeg dessverre har fortsatt å gi selv om jeg nærmer meg minus grensa. Den det går utover er en selv dessverre.Da jeg har følt meg både utbrent og trist. Derfor om du tenker at det er egoistisk å tenke på deg selv først, så er du ikke det.  Jeg tenkte ofte før at om jeg gir av meg selv til andre så får jeg det samme tilbake. At jeg da blir fylt opp igjen. Det har jeg gjennom livets erfaringer brent meg på og det jeg erfarte var at det kommer av flere ting. For det første hvilke mennesker du omgir deg med og har i livet ditt. Er det balanse i relasjonen mellom dere  At begge gir og får.

 

 

Vern om deg selv.

Tenk over hvilke mennesker du har i livet ditt og hva de gir deg. Gir de deg energi eller tar de den fra deg. Noe som ofte skjer hvis forholdet blir ensidig og hvis det blir mest fokusering på det negative hver gang. Vi har alle valg. Det viktigste er at du beskytter deg selv fra å bli spist opp og gir deg selv påfyll. Det er ditt ansvar. For det er bare du som vet hva du trenger og har behov for til enhver tid. Ingen er tankelesere. Jeg har alltid vært dårlig på å si hva jeg trenger til andre i min omkrets. Noe jeg jobber med enda. Vern om deg selv og kun si ja når du virkelig vil og mener det. Ellers merker dine nære rundt deg om du er ærlig eller ikke.

 

 

Vis ditt sanne jeg.

Jeg har selv erfart å få hjelp av en nær som ikke ville hjelpe, men som ikke turte å si nei til meg. Hun var sliten men klarte ikke si nei. For min del opplevde jeg den hjelpen som lite hyggelig. For hun var ikke ærlig og viste at hun var frustrert og tvang seg selv til å hjelpe til. Det ble ikke noe vinn -vinn for noen av oss. Tenk positivt om deg selv for sannheten er at du er verdifull, unik, herlig og nydelig. Fordi du er nettopp deg selv som har så mye bra å bidra med til oss andre. Vær den beste utgaven du kan være i dag. Så vil du tiltrekke deg positive mennesker og begivenheter

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

forrige artikkel
neste artikkel

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  skogweb
  30. juni 2017 at 15:54

  ❤❤❤

 • Reply
  Ser du kjære venn med ditt hjerte? - Maria Kopstad
  18. august 2017 at 18:07

  […] Egenkjærlighet til deg selv her og nå.  […]

 • Klem <3