WordPress database error: [Table 'mariakopstad.wp_pmxi_imports' doesn't exist]
SELECT options FROM wp_pmxi_imports WHERE id = 0

Hvorfor bør du velge skriftlig englekort reading av meg? – Maria Kopstad

Hvorfor bør du velge skriftlig englekort reading av meg?

Tjenester
englekort reading

Hvorfor bør du velge skriftlig englekort reading av meg ?

Hvorfor du vil ha en englekort reading?

 

Vil du vite om du gjør det rette?

Føler du at livet kan føles tøft og utfordrende om dagen eller kanskje det har vært tøft over en lengre periode? Du har prøvd å ordne opp i livet ditt og de ulike livsområdene over lenger tid, men ikke kommet stort videre. Eller i verste fall står på stedet hvil. Du kjenner at du ikke vet hverken ut eller inn og kanskje du er veldig usikker på hva du skal gjøre videre. Det kan være vanskelig å stole på seg selv og det man tar inn av egen indre veiledning. Veiledning du mottar fra ditt åndeteam og englene via dine følelser, tanker og drømmer.

 

Hvilke valg er til ditt beste på din vei.

 

Du er usikker på hvilken vei du skal gå og du kan slite med å ta en avgjørelse som gjelder deg selv. Det er slitsomt å gå å tvile på seg selv og ikke klare å ta et valg som du ikke er sikker på. Det kan være alt fra om du skal ta den jobben. Bør du satse på din nye date og vil det utvikle seg. Du kan finne ut hva som er til ditt beste og hvem som er til ditt beste. Er tiden inne for flytting, jobbskifte eller starte et nytt prosjekt. Englene og åndeteamet ditt kan fortelle deg hva som ligger rundt neste sving som du selv sliter med å se.

 

Kjærlig personlig veiledning fra dine engler og åndeteam

 

Trenger du betryggende, støttende og kjærlig veiledning som omhandler alt du lurer på. Bekymrer du deg for noe her og nå eller for fremtiden, kan du få veiledning som vil fortelle deg det du trenger.Slik at du kan ta de valgene du må ta for å handle. Så du kan selv ta styringen og gjøre det rette og det beste for deg selv. Det dreier seg om å ta bevisste og gjennomtenkte valg her i livet for deg og din familie. Englekort reading kan veilede deg personlig for det er fra ditt åndeteam som samarbeider med deg.

 

Min rolle er at jeg er kun en formidler. Jeg Angelique jobber i høyere frekvenser og er kun en mottaker som tar i mot veiledningen gjennom mine klarsanser. Gjennom den guddommelige kjærligheten mottar jeg beskjeder og veiledning som er rettet spesielt til deg. Jeg samarbeider med Gud, englene, åndeteamet mitt og åndeteamet ditt for å ta i mot det du vil ha svar på og ber om veiledning i.

 

Englekort reading er kjærlig og sann veiledning til deg.

 

Det handler om å ta veiledningen på alvor. Å lytte grundig og føle med ditt hjerte og intuisjon. Dessverre har vi lett for å tvile og ta lett på hva vi selv tar inn. Mange ganger for det vi ikke liker det vi får opp. Dette kan også skje i englekort readinger. Englene formidler medfølende veiledning i en så kjærlighetsfull tone som mulig når beskjeder kan være vonde å ta i mot. Ofte vil vi ikke ta i mot sannheten og prøver heller å fornekte den for den er for trist eller vanskelig å ta i mot. Da er det lett å avfeie englenes og åndeteamet ditt sitt budskap spesielt til deg.

 

Englekort reading er en verdifull gave som ikke kan måles i penger.

 

Det er en unik og verdifull gave og være i kontakt med englene og ditt åndeteam. De ønsker å hjelpe deg om du ber dem om hjelp når det gjelder alt. Hjelp til å få den jobben, møte din store kjærlighet, hjelpe deg til å handle så du får manifestert overflod. De forteller deg hva du bør gjøre selv for å få det resultatet du ønsker deg. Englene åpner opp dører for deg men det er du selv som må gå gjennom dem. Om du finner dette av stor verdi, noe det er, så unn deg selv denne gaven. Ta kontroll over deg selv og livet ditt. Følg ditt personlige veikart som englene dine og ditt åndeteam har spesielt for deg der du er nå.

 

Hvorfor vil du ha et skriftlig brev med veiledning fra dine engler og åndeteam?

 

Jeg kan love deg at du får mye mer informasjon av meg når jeg formidler alt skriftlig enn om jeg hadde pratet i telefonen med deg. I en telefon samtale på en tilmålt tid som du da hadde forhåndsbetalt for, har det mye å si hvor mye du selv snakker. Jo mer du snakker, jo mindre tid får du til å ta i mot denne verdifulle veiledningen du har betalt for som er av stor betydning og verdi for deg.

 

Ulemper med  telefon englekort reading.

 

Faktorer som stress, ventetid som blir brukt opp når man spår og stokker kortene. Det er ikke noe garanti for hva og hvor mye som du får av veiledning på den tilmålte tiden du har betalt for. Du kan risikere å få vite viktig informasjon men ikke alt, så er tiden brukt opp. Da sitter du der med en følelse av skuffelse. Du fikk ikke hele veiledningen din. Hvis du da ikke har økonomi til å betale for mer informasjon og veiledning, sitter du der fortsatt og er i villrede om hva du skal gjøre. Kanskje du sitter med mer spørsmål enn svar. Du kan høre feil og misforstå hvordan budskapet ble lagt frem.

 

Dine fordeler med en skriftlig englekort reading.

 

Av meg får du et skrevet brev fra englene og ditt åndeteam. Du får all veiledning som besvarer spørsmålene dine. Jeg tar å jobber meg ferdig i fred og ro alt jeg får opp. Jeg har en sterk arbeidsmoral og ønsker å levere alt jeg kan. Da jeg jobber for å virkelig hjelpe. Det ligger naturlig i meg. Jeg slet i starten med å motta penger for dette. Da jeg er en giver og har et stort empatisk hjerte. Men jeg bruker lang tid på å gjøre denne formidlingen for deg. Dette er jobben min hvor jeg jobber som en form for healer og bruker mine evner som jeg stoler på 100 prosent.

 

Det krever en del energi og bruke mine evner til å jobbe. Når du bestiller fra meg så bruker jeg den tiden jeg trenger og noen dagers ventetid må påregnes. Men slik er det for alle forhåndsbetalte varer og tjenester man betaler for. Jeg syns det er absolutt verdt å vente på. Brevet kan du lese om og om igjen. Ta vare på og tolke, lese og se om du fikk innsikter som trengte tid for å løsne for deg. Har du dårlig hukommelse så sitter du med veiledningen for alltid. I motsetning til på telefonen. Kan alt bli fort glemt. Valget er ditt. Du gjør det som passer best for deg.

 

forrige artikkel
neste artikkel

You Might Also Like

No Comments

Klem <3