WordPress database error: [Table 'mariakopstad.wp_pmxi_imports' doesn't exist]
SELECT options FROM wp_pmxi_imports WHERE id = 0

Engletarot reading – Maria Kopstad

Engletarot reading

engletarot

 

 

Bestille engletarot reading

 

 

Kjøp til deg selv din egen personlige engletarot reading, så kan du kontakte meg på mobiltelefon 41 57 67 17 eller send meg en mail på angelique@mariakopstad.com .

 

Sjekk gjerne ut andre kunders opplevelse og inntrykk av meg under testimonials på bloggen min. Om det kan hjelpe deg til om du vil satse på å booke en engletarot reading av meg på telefon eller mail. Det er uttalelser fra facebook siden min.

 

Prisen varierer ut i fra om du vil ha det på mail eller hvor lenge du vil snakke med meg. Som oftest får du de svarene du trenger på 30 minutter. Det er verdt pengene og den informasjonen du får personlig til deg.

 

Om du lurer på hva engletarot reading er så kan du lese mer om det på bloggen min under tjenester. Reading du får av meg er informasjon som kommer kun til deg som jeg får fra den andre siden. Jeg er kun en kanal. Du får veiledning som du selv ønsker og som jeg kan finne ut for deg under en reading.

 

Om du er i tvil så slå til med mitt gratis tilbud hvor du får en mini reading av meg som du melder deg på med din email adresse. Da kan du danne deg din egen oppfatning om dette og slå til med en større personlig reading som du måtte ønske.