WordPress database error: [Table 'mariakopstad.wp_pmxi_imports' doesn't exist]
SELECT options FROM wp_pmxi_imports WHERE id = 0

Slik frigjør du ditt hjerte og går videre. – Maria Kopstad

Slik frigjør du ditt hjerte og går videre.

Tema : Selvutvikling.
Frigjør hjerte går videre

Frigjør ditt hjerte.

 

Sulteforet hjerte.

 

Kjærlighet er et høyfrekvent sterkt ord og er den største gave du kan få av deg selv og andre. Vi har kjærlighet i denne verden, men likevel er vi sulteforet på kjærlighet. Du kan aldri få for mye kjærlighet. Det går ikke an å bli bortskjemt på kjærlighet for det er av en stor nødvendighet for oss for at vi skal klare å leve på denne jord. Dessverre er det sånn at ikke alle har denne evnen til å kunne gi den mengden, styrken og ubetingede kjærligheten du så sårt trenger.

 

Hva du ble tillært av kjærlighet.

 

Kjærligheten startet fra du lå i din mors mage hvor hun snakket mykt inn til deg, mens hun strøk seg med rolige bevegelser på magen hvor du lå trygt. Enten bevisst eller ubevisst for å oppnå kontakt med deg til hun gledet seg til du ble født. Eller kanskje du fikk en annen start hvor du tok inn din mors vonde følelser og tøffe reise på sin graviditet. Alt dette preget deg fra du kom inn til denne verden. Du ble født helt perfekt og uskyldig. Prisgitt dine omgivelser og omsorgs personer som skulle speile deg og dine følelser, være din trygge havn. Eller kanskje du aldri ble ivaretatt på den måten du trengte. Alt du har erfart om kjærligheten har formet deg til den du er i dag på godt og vondt.

 

Dette menneskelivet er ikke noe spøk og for sensitive mennesker som meg selv er det utrolig utfordrende å leve her. Det er en stor kunst å leve med et åpent hjerte og samtidig gjøre seg sårbar. Saken er den at om du ikke åpner hjertet ditt så kommer det heller ikke kjærlighet inn. Noe som gjør at du også tiltrekker deg en partner og venner med lukket hjerte. Det vil du ikke tiltrekke deg, men du tiltrekker deg kun det du er selv, da likt tiltrekker likt. Da er det lurt å gå inn i deg selv. Kom i kontakt med hjertet ditt og i selvkjærlighet til deg selv gå den skumle veien til ditt innerste hjertekammer.

 

Et såret hjerte.

 

Ligger det noe i deg der fra fortiden som med sin kjetting holder deg fast. Et såret hjerte må tømmes for den intense smerten du kanskje ikke orket å stå i dengang. Kanskje din selv forsvarsmekanisme lukket hjertet ditt og alle de vonde følelsene dine ble godt lagt bort i ditt dypeste. Du orket kanskje ikke sørge deg ferdig som du opplevde som uutholdelig. Jeg har vært der. Jeg vet at det er umulig å flykte fra seg selv. Du bærer alt med deg til du blir ferdig med det. Vokt deg selv fra å pleie sorgen i ditt hjerte år etter år. Uten å vite det holder du deg selv som et gissel som aldri blir fri. Det er ikke å leve som du fortjener.

 

Slik frigjør du ditt hjerte.

 

Derfor sett deg ned. Kjenn på alt du føler. Søk etter hva du har undertrykt av vonde, såre følelser. Slipp ut tårene og tøm deg selv helt. Ta på musikk om du er redd for at noen skal høre deg. Ta gjerne på trist musikk som treffer deg. I starten vil du kanskje ikke vite hvordan du skal gråte for du har undertrykt dine følelser så lenge. Ikke vær redd for dine følelser. Det er et friskhets tegn og et sunnhets tegn å forløse alt du har av vonde følelser. Du er ikke en robot men et menneske med følelser. Å gråte bør være like naturlig som å le.

 

Vit at du er verdifull og god nok. Du er helt unik og ingen er som deg i denne verden. Aksepter deg selv for den du er. Du fortjener å gå videre og legge fra deg lasten du ikke har klart å legge fra deg. En last av skyldfølelse, skam, selvhat eller andre vonde, destruktive følelser. Kjærlighet er healing på alle plan. Tillat deg selv å føle og elske igjen. Du fortjener alt godt i livet av støtte, kjærlighet, glede og indre fred. Om ikke du allerede er det så ser jeg frem til den dagen som kommer når du  føler deg hel og sterk. Legg deg en plan for hvordan du ønsker og ha det og tillat deg selv å motta alt som kommer din vei. En varm god klem til deg fra meg .

 

 

 

 

forrige artikkel
neste artikkel

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  skogweb
  10. juli 2017 at 09:40

  ❤❤❤

 • Reply
  m@ri@79
  10. juli 2017 at 12:20

  <3 <3 <3

 • Klem <3