WordPress database error: [Table 'mariakopstad.wp_pmxi_imports' doesn't exist]
SELECT options FROM wp_pmxi_imports WHERE id = 0

Hvem er ansvarlig for ditt velbefinnende og lykke ? – Maria Kopstad

Hvem er ansvarlig for ditt velbefinnende og lykke ?

Tema: Selvkjærlighet.
lykke ansvar velbefinnende

Hvem er ansvarlig for ditt velbefinnende og lykke?

 

Du er selv ansvarlig for ditt eget velbefinnende og lykke.

 

En sunn og sterk kvinne som er glad i seg selv ønsker det beste for seg selv. Hvordan er det med deg? Føler du at du tar så godt vare på deg selv som du fortjener? Mange kvinner har nok lett for å tenke på sine kjære først og så seg selv til sist. Det ligger nok i genene at kvinner gir omsorg til sine barn og sin ektefelle før seg selv. Det er vel og bra å gi omsorg til de man er glad i men det er viktig å ikke glemme seg selv. Uavhengig av om du er mann eller kvinne.

 

Ikke gi bort din lykke.

 

Hvor godt kjenner du deg selv, din egen styrke og intellekt? Er det slik at mange kvinner har lett for å underkaste seg menn og deres sterke selvtillit og dominerende atferd? For noen kvinner kan dette kanskje være en trygghet. Jeg var selv en kvinne som var utrolig usikker på meg selv. Jeg trengte å føle meg beskyttet og tatt vare på. Jeg hadde ingen tro på at jeg kunne klare meg selv på egen hånd. Min indre tomhet og frykt pisket meg i desperasjon inn i armene til den type mann som ikke var til mitt beste.

 

Hva er din sanne lykke?

 

I stedet for å finne en partner som kunne vist meg min indre styrke, løfte min selvtillit og vekke min selvstendighet, fikk jeg det jeg trodde jeg ønsket. En partner som likte å styre et en-manns show og være kongen på haugen alene. Jeg trodde jeg styrte og levde mitt liv. I stedet gav jeg bort min kraft og stemme. Jeg sviktet meg selv og mitt ansvar for meg selv. Jeg tar på meg min rolle og kan ikke skylde på andre enn meg selv, men jeg var et offer. Noe jeg definitivt ikke er lenger. Lykken jeg søkte glapp. Hvordan kunne jeg oppleve sann lykke når jeg ikke var lykkelig med meg selv til slutt.

 

Helt til jeg en dag våknet som fra en lang dvale. Jeg fant ut at dette var ikke mitt liv. Hvem var jeg egentlig? Det eneste jeg visste helt sikkert var at jeg var dønn ulykkelig og at jeg ikke klarte å leve et liv i et partnerskap hvor det ikke var jevnbyrdighet eller respekt. I takt med min søkende sannhet og en gradvis styrke til å reise meg mer og mer, forsto jeg at det var ingen vei tilbake. Jeg var liv redd men jeg måtte velge meg selv.

 

Falsk lykke.

 

Fra å gå til å være en nikkedokke og usikker, redd ung kvinne som alltid tvilte på min egen selv verd og mangel på selvkjærlighet. Trosset jeg alt jeg hadde bygd opp av min falske trygghet og falske lykke til å finne min ekte trygghet og lykke. Jeg visste ikke da hva min trygghet og lykke ville bli da. Det eneste jeg visste var at jeg måtte frigjøre meg og stupe inn i de voldsomme, redde men sanne følelsene mine som ropte på meg for å vekke meg.

 

Kjenn deg selv og du vil finne din lykke.

 

Det har vært en lang prosess. Det har tatt meg tre år og jeg er fortsatt i denne prosessen. Du forandrer deg gjennom livet og dine behov endres gjennom livet. Du vokser og da er det selvkjærlighet og ære deg selv. Ta dine behov og ønsker på alvor for at du skal ha det så godt som mulig. Det er bare du som kan ta ansvar for deg selv og ditt eget velbefinnende. Men du må tørre og kjenne etter. Ikke være redd for forandring. Forandring er sunt. Det er tegn på at du vokser. Du modnes og du finner deg selv mer og mer. Alt du erfarer på godt og vondt farger og former deg til den du er i dag. Har du tenkt på hvilket forhold du egentlig har til deg selv kjære venn?

 

Ta ansvar for deg selv og din egen lykke.

 

En sterk og moden kvinne som er glad i seg selv står opp for seg selv uansett. Svikter seg selv aldri . Det er ikke verdt det. Å miste seg selv. Du må tørre å be om det du trenger. Da vil du få det. Fra foreldrene dine, kjæresten din, vennene dine og deg selv. Du fortjener det og ha det bra og så godt som du kan få det hver dag. Du kan ikke forvente at noen skal lese tankene dine eller ofre seg for deg av godhet. Jeg har erfart at de fleste dessverre tenker mest på seg selv og sine egne behov.

 

Følg kjærligheten og ditt indre, der venter din lykke.

 

Når du er kjærlighet. Når du behandler deg selv med kjærlighet og respekt så vil andre også gjøre det. Foren dine maskuline og feminine sider i perfekt balanse. Ikke vær redd for din egen styrke for du er helt unik og du skal være stolt av å være deg selv. Når du omgåes andre som også tar vare på seg selv og sin egen lykke vil dere ha det godt sammen. Din oppgave er ikke gjøre andre lykkelige. Det er deres ansvar. Lykken finnes ikke utenfor deg selv men inn i deg. Kom i kontakt med deg selv, dine drømmer og din stemme. Ære deg selv og den du er. God klem til deg.

 

forrige artikkel
neste artikkel

You Might Also Like

No Comments

Klem <3