WordPress database error: [Table 'mariakopstad.wp_pmxi_imports' doesn't exist]
SELECT options FROM wp_pmxi_imports WHERE id = 0

Engletarot kort er en gave til deg fra englene. – Maria Kopstad

Engletarot kort er en gave til deg fra englene.

Tema: Selvkjærlighet.

engletarot

 

 

Englekort og engletarot kort.

Jeg tenkte å fortelle litt om englekort/engletarot kort for dere. Mange har nok blitt skremt av de tradisjonelle tarotkortene. De har mer mørkere og skremmende bilder med mer dystre budskap etter hva jeg har forstått. Mange har nok fått med seg døds kortet og kanskje blitt skremt. Religiøse ser på tarotkort  som djevelens verk. Det er mange meninger og oppfatninger om tarotkort. Noen tror det er hokus pokus og bare tull.

 

Engletarot kort som jeg bruker er laget for å få frem guddommelige budskap fra englene på en mer skånsom  og trygg måte. Skytsengel tarot kortene er ekstra milde og søte tarot kort. Den passer for de som syns tarotkort er skummelt. Dette fortalte min mentor Radleigh Valentine hvor jeg nå holder på med et engletarot reader kurs hvor jeg holder på med enda en sertifisering.

 

Forskjellen på englekort og engletarot kort er at tarotkortene er mer detaljerte og forteller en historie hvor du får vite mest mulig. Kortene er laget slik at budskapene blir gitt på en oppmuntrende,god og trygg måte. Negative budskap blir gitt på en slik måte at du ikke skal bli redd, men det blir gitt på en skånsom måte slik at du ikke mister motet. Det som er fint med engletarot kort er at de brukes i det godes tjeneste. Du kan alltid forandre et utfall ut i fra hvor du står pr i dag om du ikke liker det kommende utfall av spørsmålet du vil ha veiledning i.

 

Motta forvarsler og videre utvikling for deg.

 

Det som kommer frem til deg er fra dine engler og ditt åndeteam som du fikk fra du ble født. Du får vite guddommelig veiledning ut i fra din situasjon her og nå. Dette gjør at du kan få forvarsler om din situasjon og utviklingen videre i det livsområdet du er i. Det er ikke farlig å finne ut hvordan det står til med deg og livet ditt nå. Du kan få vite hva som vil komme og få veiledning basert på de valg du har tatt, hvilke valg du vil ta som er til ditt beste nå og effekten av de og hvordan det vil løse seg.

 

Engletarot budskap er budskap dine engler gir via din intuisjon.

Hvorfor skal du ha lyst til å ta den mest slitsomme og utmattende veien for å komme frem til målet ditt. Når du kan få hjelp, bli pekt i riktig retning og slippe å kaste bort tiden. Livet går så fort. Er det ikke bedre å få en bekreftelse på at de vanskelige tankene, følelsene og valgene du går med, prøver å fortelle deg noe som du allerede har mottatt ,men som du har kanskje tvilt på. Engletarot kortene kan fortelle deg tydeligere de budskapene dine engler og åndeteam allerede har prøvd å formidle til deg. Har du planer du er usikker på som du vil starte eller om du vil vite om de vil bære frukter. Da kan engletarot kortene gi deg det ekstra pushet du trenger til å handle.

 

Det er du som må handle og gjøre jobben.

 

Det er du selv som må gjøre jobben for å få det du vil ha i livet. Du må selv handle for å skaffe deg den jobben, oppnå suksess, graviditet,giftermål eller hva det måtte være du drømmer om. Englene og ditt åndeteam er ikke julenissen som på magisk vis gir deg fiks ferdig gavene du vil ha. Englene og ditt åndeteam gir deg guddommelig veiledning gjennom dine ideer og tanker. Følelser, drømmer, ved å overhøre andres samtaler som omhandler det du trenger høre. En bok som faller tilfeldig ned foran deg fra en hylle. En sang spilt på bussen med budskap spesielt til deg. Budskap som du mottar tre ganger skal du bite deg merke i.

 

Personlige budskap til deg via din intuisjon.

 

Engletarot kort er et guddommelig verktøy som brukes via intuisjon og evner som du har. De skal brukes slik at ikke egoet står i veien for readingen. Vi er alle ett og via vår guddommelige forbindelse har vi direkte tilgang til all informasjon som vi trenger. Jeg bruker engletarot kort til å veilede både for andre og meg selv. Budskapene er alltid personlige og helt unike bare for deg og din situasjon. De brukes som et hjelpemiddel til å handle slik at du føler deg tryggere på de valg du trenger å gjøre om du føler deg usikker, forvirret og fortapt.

 

Engletarot kort er flott for oss som vil ta bevisste  og gjennomførte valg som er til vårt beste. Om du ønsker  å unngå smertefulle, kostbare tabber og du ikke ønsker å famle i blinde. Det er til syvende og sist du som velger hva du vil gjøre med den guddommelige veiledningen fra dine engler og ditt åndeteam. Om du velger å stole på de rådene som blir gitt deg. Englene kan via tarotkort  gjøre deg oppmerksom på muligheter som du kanskje selv ellers ikke ville oppdaget. Englene kan vennlig fortelle deg at du må våkne og enten advare deg eller bekrefte det du allerede vet eller ikke vet.

 

Min erfaring med englekort og engletarot kort.

 

Min erfaring med engletarot kort er positiv. Jeg har fått trøst, oppbacking og gitt meg mot til å satse. Til å handle og til å se på livet mitt med ærlige øyne. Det har ikke alltid vært like behagelig men nødvendig. Da det er en kjærlighets handling til meg selv. Når jeg har slitt har jeg fått nye krefter og håp via budskap fra mine engler og mitt åndeteam om at hjelp er like ved. Om du aldri har prøvd deg på en engletarot reading er det absolutt verdt et forsøk. Det vil gi deg mer enn du aner. Bestill en engetarot reading av meg. Jeg er sertifisert englekort leser og holder på med enda en sertifisering som engletarot leser. Ved Hay House med Doreen Virtue og Radleigh Valentine.

forrige artikkel
neste artikkel

You Might Also Like

No Comments

Klem <3