WordPress database error: [Table 'mariakopstad.wp_pmxi_imports' doesn't exist]
SELECT options FROM wp_pmxi_imports WHERE id = 0

Føler du livet er et slit så gjør dette. – Maria Kopstad

Føler du livet er et slit så gjør dette.

Tema: Selvkjærlighet.
slit

Føler du livet er et slit så gjør dette.

 

 

Se for deg livet ditt som du lever nå.

 

Hvorfor tror vi at det er riktig at vi skal jobbe så hardt for å ha det godt? Se for deg livet ditt som du lever nå. Livet du lever nå har du skapt ut i fra dine tanker, følelser og handlinger. Dette er loven om tiltrekning. Livet du lever nå er slik det er nå ut i fra hva du mener du fortjener og hva du tillater deg selv å motta. Alt fra gaver og muligheter universet gir deg.

 

Hva sender du ut til universet?

 

Hvordan du lever nå er basert på ditt tros system. Tenk over hva ditt  tros system er. Om du tror at du er dømt til å slite for resten av livet eller at du tror du er dømt til å mislykkes for du aldri får til noe. Det er dette du da sender ut til universet som universet gir deg tilbake. Syns du det er vanskelig å ta i mot fra andre? Er du en av dem bør du tenke deg om. For hvis du ikke blir bevisst på dette. Denne gaven det er å motta fra deg selv og andre, vil du heller ikke kunne motta fra universet.

 

Legg dine bekymringer i en Gud boks.

 

Når du tenker på hva du vil ha fra universet må du tenke, skrive eller snakke høyt som om du alt har fått det. Si det i nåtid. Dette gjør at du endrer din energi til det positive og at du med tiden vil manifestere det du retter ditt fokus mot. Pass på hva du tenker og fokuserer på. Ikke tenk på og bekymre deg over det du er redd for. Da det er disse tankene du får mer av som manifesteres. I stedet bør du skrive ned dine bekymringer og legge de ned i en Gud boks. Boksen kan være hva som helst. Med et lokk til å ha over. Legg papiret opp i boksen. Dette er en symbolsk handling hvor du gir bekymringene dine til Gud, slik at du skal legge det bort. Du gir det til Gud som skal bønnhøre deg og hjelpe deg.

 

Slit er tegn på at du er på feil sted.

 

Om man kommer fra et liv med mye slit og negative livserfaringer. Da er det lett å tro at dette er normalt å ha det sånn. Faktisk er ikke dette normalt som vi ideelt sett bør ha det. Det er et tegn på at noe er galt. Det er tegn på at noe trenger å ryddes opp i og at du bør gjøre noen kurs endringer for deg selv og livet ditt. Når du er der du er ment å være i livet skal alt flyte av seg selv uten slit og masse jobb. Det dreier seg om å løsrive seg fra det som holder deg igjen som fortiden, avhengighet, tros system og frykt.

 

Ikke dytt foten din ned i en sko som ikke passer.

 

Husk det er aldri for sent. Du kan skape deg et nytt og bedre liv uansett i livet, basert på det som er godt og rett for deg. Ta valg basert på kjærlighet. Når det føles rett, lett og godt. Ikke dytt foten din ned i en for liten sko om den ikke passer. Om ikke jobben, forholdet, livsstilen eller vennskapet passer for deg, men alt må jobbes mye med. Det alltid er «noe». Du aldri kommer dit du ønsker, ikke oppnår det resultatet du ønsker deg. Om du føler at du aldri får den roen eller det blir for komplisert og vanskelig, er det tydelige tegn på at dette ikke er rett for deg.

 

Spør deg selv om hvorfor du lar deg selv leve slik. Kvitt deg med mangeltanker og se for deg med innlevelse og indre viten at du kan få alt som passer din fot. Du kan få den jobben, forholdet, livsstilen og vennskapet som passer deg. Det skal være normalt og være mest mulig fornøyd, glad, trygg og tilfreds med det du har i livet ditt. Hvis ikke du er det, ta deg selv på alvor. Vær sann mot deg selv. Ta de grep som trengs og gi aldri opp, men ha troa på deg selv skjønne deg. Det er mulig å endre livet ditt til det bedre. La håpet, positiviteten, kjærligheten og intuisjonen din lede deg på rett vei i livet. Dine positive forventninger i dag vil bli morgendagens fremtid.

forrige artikkel
neste artikkel

You Might Also Like

No Comments

Klem <3