WordPress database error: [Table 'mariakopstad.wp_pmxi_imports' doesn't exist]
SELECT options FROM wp_pmxi_imports WHERE id = 0

Hvordan gå videre og gi slipp på fortiden. – Maria Kopstad

Hvordan gå videre og gi slipp på fortiden.

Tema: Selvkjærlighet.

fast

Hvordan gå videre og gi slipp på fortiden.

Hva som gjør at du står fast.

 

Det å gi slipp på fortiden kan være vanskelig. Dette gjør at vi også kan stå fast i livet og gi uante konsekvenser. Dette er ikke noe vi bevisst velger eller ønsker. Det som skjer er at healing arbeidet inn i deg ikke har funnet ordentlig sted. Du har opplevd en hendelse som har hatt så sterk innflytelse på deg. Du kan ha blitt rammet fysisk, psykisk, emosjonelt og økonomisk. Opplevelsen av å ha mistet noe eller noen. Et tap av noe verdifullt som du har knyttet deg til. Tapet av trygghet, kjærlighet og indre fred. Dette har igjen ført til smerte og frykt. Dette styrer deg og har overtaket over deg og livet ditt enda. Bevisst eller ubevisst.

Gå inn i deg selv for å gå videre.

 

Uten å være klar over det har din livskvalitet endret seg til det værre. Når du står fast ser du ikke de godene, gavene og de gledene du allerede har, ei heller alle velsignelsene og gavene som dine engler og åndeteam ønsker å gi deg kjære venn. Det er verdt å gå inn i deg selv. Møte deg selv med ærlighet, åpenhet, selvransakelse og medfølelse. Se på deg selv og ditt liv der du er nå.

 

Er du klar til å leve på ordentlig igjen?

 

Det var nødvendig for deg i tiden etter det smertefulle du opplevde å gå inn i hula di. Du lot livet stå på vent og flyktet fra alt. Finn ditt mot og gå ut av den hula nå. Se sola som skinner og barna som vinker smilende til deg. Se etter englenes lys og kjærlighet med løfter om en trygg og god fremtid for deg. Er du klar til å leve igjen,? Sterkere og med fornyet livskraft og vilje?

 

Se din sanne styrke.

 

Finn din indre motivasjon for å komme deg opp igjen. Du er ikke lenger den du en gang var. Du har blitt sterkere og klokere enn noen sinne. Du har vokst. Se deg selv hvor vakker, enestående og sterk du er. Bruk din visdom til å gjøre det enda bedre for deg selv.

 

Slik går du videre og gir slipp på fortiden.

 

1. Tilgi deg selv og tilgi de involverte. Gi slipp og frigi alt nå. Du trenger det ikke lenger. Du er ikke et offer. Du er en kriger.

 

2. Gi deg selv all den trøsten, omsorgen, kjærligheten og forståelsen du trenger til deg selv.

 

3. Ta i mot kjærligheten og gleden inn i livet ditt fullstendig.

 

4. Bestem deg for å sette en strek over fortiden din og legg den bak deg. Den har gjort sitt og trenger ikke gjenta seg. Den er ferdig utspilt. Finn leksen i det du lærte og gå videre med letthet og kjærlighet til deg selv.

 

5. Se på fortiden som et avlagt kapittel. Du skal i gjennom livet for å komme til neste lykkelige kapittel i ditt liv.

 

6. Legg lyse planer for fremtiden din. Du manifesterer den her og nå med dine tanker og følelser.  Manifester dine ønsker. Ha troa på deg selv. Du har kommet langt allerede og vit du har evnen til å komme deg videre til   lykkeligere og fredfulle farvann.

 

7. Det aller viktigste er å ha det godt med deg selv. Omfavne deg selv ordentlig. Bli kjent med deg selv igjen. Det finnes ikke tilfeldigheter. Det som kan virke som en forbannelse kan ved en senere anledning  vise seg å være skjulte velsignelser.

 

8. Du er ikke alene kjære venn. Du har meg, du har deg selv. Dine nærmeste av familie, venner og kolleger. Ta del i flokken din som vil ha deg med på livets nye opplevelser og gleder. Bestem deg for å ville være med på å skape enda bedre og nye minner.

 

9. Nyt nåtiden.Tell alle dine velsignelser og alt du har å være takknemlig for. Alt og alle du har i livet ditt. Ikke minst deg selv. Sett stor pris på deg selv og vit at du har stor personlig kraft til å gjøre alt du kan her og nå. Ingen kan stoppe deg fra å skape noe bedre og større for deg selv. Vær stolt av den du er og alt du har fått til i livet ditt.

 

Husk tiden venter ikke.

 

Livet er for kort og det går så fort. Du fortjener alt godt og det aller beste. Du er god nok og vit at alt kommer til å bli bra. Ta i mot <3

 

 

 

forrige artikkel
neste artikkel

You Might Also Like

No Comments

Klem <3