WordPress database error: [Table 'mariakopstad.wp_pmxi_imports' doesn't exist]
SELECT options FROM wp_pmxi_imports WHERE id = 0

Fyller du deg opp med disse 9 tipsene? – Maria Kopstad

Fyller du deg opp med disse 9 tipsene?

Tema: Selvkjærlighet.
Fyller egenkjærlighet

Disse 9 tipsene fyller deg opp med egenkjærlighet.

Pause.

Kjære deg, har du fått tatt deg en velfortjent pause nå? «Skal bare» sier du kanskje. Selv om du har holdt det tempoet hele dagen. Kroppen din strittet kanskje i mot. Den prøvde å protestere, men du drev den videre.

 

Har du husket å smile til speilbildet ditt i dag? Har du husket å takke deg selv for at du gjør en så fantastisk innsats? Noe jeg er sikker på du gjør hver dag. Jobber står på og gjør ditt beste.

 

Selv kjærlighets øvelse.

Denne øvelsen anbefaler jeg at du prøver ut. Skrive et kjærlighetsbrev til deg selv. Du smiler kanskje nå eller du rister på hodet. Kanskje du tenker at dette blir for dumt. Da vil jeg du skal vite at du fortjener å få høre og føle deg spesiell. Du er ei helt utrolig og flott dame som fortjener å bli satt skikkelig pris på. Begynn brevet med å skrive kjære også navnet ditt. Skriv så ned hvorfor du er glad for at du er nettopp deg.

 

For eksempel som dette. Kjære Maria. Jeg er kjempe glad i deg. Jeg er så utrolig glad for at du er så sterk og aldri gir opp. Jeg er stolt av deg. Syns du det er vanskelig  ? Prøv og gjør et forsøk. Skriv også hva du ønsker deg i brevet til deg selv. Det får deg til å bli mer bevisst på hva du trenger og dette vil løfte deg veldig når du fremover huker av for hver ting du i selv kjærlighet gir deg selv.

 

Øve deg på å motta.

 

Det er sånn for mange damer og jeg kjenner meg veldig igjen i at vi er dårlige på å motta. Dessverre har vi alt for lett for å ofre oss selv. Vet du hvorfor du ofrer deg selv? Tenk litt over det. Jeg vil gi deg et god råd og det er å øve deg på å ta i mot om du sliter med det. Begynn i det små. Si tusen takk med et smil når du får et kompliment. Si ja takk når noen vil gi deg noe  eller hjelpe deg. Doreen Virtue anbefaler vi mottar tre ganger om dagen. Det bør være en balanse mellom å gi og motta.

 

Gi deg selv en god latter.

 

Noe jeg oppfordrer deg til å gjøre er å le mer. Når lo du ordentlig godt sist? Sist jeg lo så tårene rant var da jeg så en utrolig morsom film. Vi har alle vår unike humor. Er det lenge siden du har fått deg en god latter så gjør noe morsomt så fort du kan. Få frem den lekne og løsslupne gærne jenta i deg. Overraske deg selv og andre med noe sprell og latter. Alvoret griper oss alt for ofte syns jeg til tider. Livet kan jammen være en prøvelse for oss og derfor for å holde ut mange ganger kan en god latter være god medisin for kropp og sjel.

 

Dekk ditt behov for nærhet.

Neste gang du er sammen med noen du er trygg på og utrolig glad i. Gi en god omfavnelse eller en god klem. Føle nærhet er nok også et nøkkel ord. Søk aktivt nærhet og ta dine behov på alvor, for en klem sier mer enn ord og gir mer varme enn man tror. Bor du alene og du ikke har noen nå å få denne nærheten av, vurder å skaffe deg et dyr. Hvis du vil påta deg det ansvaret og anser deg som en dyrevenn vel og merke. Eller gå til innkjøp av en stor bamse du kan ligge inntil.

 

Slutt å påta deg for mye ansvar og deleger det bort .

 

Du trenger ikke være sterk hele tida. Om du er vant til å tenke på alle andres behov først. Det er ikke sunt. Du er ei fantastisk, nydelig og omsorgsfull dame som jeg håper blir satt skikkelig pris på av dine nærmeste. Har det slått deg at du også kanskje kan ha gått for langt? Du mener det kanskje bare godt . Jeg er der selv. Det jeg mener er at du kan faktisk gjøre for mye. Det kan ende med at du sliter deg ut. Kjenner du deg igjen?

 

Planlegg en skjemme deg selv bort dag.

 

Planlegg en skikkelig skjemme deg bort selv dag. Kjøp inn litt ekstra godt  å spise og drikke. Ta litt hjemme spa og skjønnhets pleie. Kjøp deg og unn deg den lekre blusen du har gått og sikla lenge på, men som du kanskje med dårlig samvittighet har lurt på om du kan unne deg selv den. For du tenker på alle andre først. Du er ikke egoistisk om du unner deg selv glede. Husk det er bare du som vet hva du selv trenger mest. Da er det ditt ansvar å gi det til deg selv. Andre vil takke deg. Du vil ha mer å gi, mer energi. Du får fylt deg selv opp og det vil være hyggeligere å tilbringe tid med deg. Når du har det godt med deg selv, har du det også med andre.

 

Sett sunne grenser.

 

Vær også bevisst på å sette sunne grenser. Hvor flink er du til å si nei. Vie tid til regelmessig gjøre noe godt for deg selv er utrolig viktig. Gå deg en tur, les den spennende boka. Gjør alvor av planene dine som ditt hjerte roper til deg, men som du kanskje ikke tør. Utfordre deg selv litt. Så du kjenner at du lever. Livet er her og nå. Både du og livet ditt er for dyrebart til at du nedprioriterer deg selv. Du ble født for at du skal ha det godt, blomstre og utvikle positiv sjelevekst.

 

Omgåes positive mennesker.

 

Ikke undervurder hvem du tilbringer tiden din med. Se nøye på hvem du omgåes. Er det mennesker som tilfører deg god energi som gir av seg selv eller har du giftige mennesker i livet som suger all energi ut av deg. Mennesker som gir deg dårlige følelser og negativ atferd er veldig alvorlig. Du tar på deg andres energier. Du vil helst ta på deg en god fremfor en dårlig energi. Vit at jeg bryr meg om deg . Jeg ønsker deg alt godt. En god klem fra meg.

 

forrige artikkel
neste artikkel

You Might Also Like

No Comments

Klem <3