WordPress database error: [Table 'mariakopstad.wp_pmxi_imports' doesn't exist]
SELECT options FROM wp_pmxi_imports WHERE id = 0

Englekort reading klar for bestilling. – Maria Kopstad

Englekort reading klar for bestilling.

Tjenester

 

Velkommen til englekort reading.

 

Jeg ble sertifisert som englekort leser av Hay House ved Doreen Virtue og Radleigh Valentine i 2016. Jeg har 8 års erfaring med englekort. Jeg jobber intuitivt. Det vil si at jeg via mine synske evner trekker de kortene du skal ha og bruker mine klarevner som klarsyn, klarføling, klarhørsel og klarviten. Jeg går nå kurs ved James Van Praagh som heter Psychic Portals. Dette for å styrke evnene mine.

 

Englekort fungerer slik at jeg kan få forbindelse med englene. Gjennom loven om tiltrekning vil alltid det rette kortet svare til vibrasjonen til spørsmålet, derfor er det umulig å trekke feil kort. Ved å se på bildet og indre veiledning vil kortet få sin egen personlige betydning for deg. Det er positive og kjærlighetsfulle kort formidlet fra Gud, englene og ditt åndeteam.

Jeg har flere englekort som du kan se helt til slutt. Om det er noen du føler deg tiltrukket av så bruker vi de to du ønsker. Jeg er mest fortrolig med og bruker kun englekort av Doreen Virtue.

 

 

Pris

 

500 kr for en dyp veiledning på mail over en situasjon du lurer på.

 

Følgende alternativer jeg gjør englekort reading er:

 

Telefon

Du kan ringe meg hvor vi gjør det over telefonen.

 

Mail

Jeg skriver den guddommelige veiledning til deg via mail. Du formidler til meg hvilke viktige spørsmål du vil ha svar på.

 

 

Taushetsplikt

Jeg overholder min profesjonelle taushetsplikt og du skal være sikker på at jeg jobber etisk og seriøst. Jeg gir ikke ut navn om tredje person eller andre.

 

Jeg har et oppriktig ønske om å være til service for deg. Det som kommer til meg er ikke fra meg men fra dine engler. Jeg jobber ut ifra min genuine intensjon om å hjelpe deg, så ser vi hva som kommer i gjennom til deg. Jeg jobber fra mitt høyere selv og ikke basert ut i fra egoet.

 

Dette går under underholdnings tjeneste. Likevel vil jeg presisere at etter min erfaring som englekort leser har jeg opplevd sann og troverdig veiledning gjennom disse orakel kortene som jeg har fått stort utbytte av hvor jeg har forutsett begivenheter. Engle kortene er en stor kilde til trøst, støtte, inspirasjon og veiledning.

 

 

Kontakt meg for bestilling:

 

Mail: angelique@mariakopstad.com

Mobiltelefon: 93029352

Send en sms eller ring.

 

Vippskonto:

Slik fungerer det. Om du har lastet ned en Vipps app fra DNB på mobiltelefonen din og har laget din egen bruker konto på den. Fører du opp mitt mobil telefon nummer for betaling. Jeg bekrefter bestilling når forhåndsbetalingen er inne på konto.

 

 

Tenk over og finn ut av hva du vil englekortene skal gi deg svar på.

 

Til slutt kan du se på de følgende englekort stokkene jeg har under her. De to du føler deg mest tiltrukket av kan jeg gjerne bruke. Hvis du ikke har et bestemt spørsmål i tankene nå eller vet helt hva du trenger å få mest svar på, pleier jeg å spørre englene dine hvilke viktige budskap du trenger å få vite nå av ditt åndeteam. Så begynner vi med det.

 

Englekort er orakelkort som kan gi deg svar på hva som helst. Englekort kan gi deg informasjon om tidspunkt, fortelle deg om hva som skjer i livet ditt og med deg selv. Om du trenger å ta viktige valg kan engletarot kort se hvor du er nå. Se veien du går på nå  og hvor den leder deg videre. Basert på de valg du tar videre som vil lede til din fremtid. Alle handlinger kan endre din fremtid. Derfor er det oppmuntrende hvis veien du går på nå ikke går din vei. Det vil si at da kan du påvirke din egen skjebne ved å endre dine handlinger. Gjennom mine synske evner kan jeg hjelpe deg videre.

 

Livs områder innen:

Kjærlighet som gjelder parforhold, venner, familie og mediumskap.

Jobb; din livsmisjon hva du er født til å jobbe med og har talent innenfor. Din spirituell vei, Jobb/ karriere.

Helse: om du er healer og skal jobbe som det. Din helse eller dyrs helse.

Økonomi: overflod og manifestering.

 

 

Angelique

 

 

 

 

Med vennlig hilsen

Maria Kopstad.

 

     englekort Doreen Virtueenglekort doreen virtue

 

 

 

 

 

 

 

forrige artikkel
neste artikkel

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Hvordan møte og overvinne din intense frykt. - Maria Kopstad
    5. august 2017 at 13:11

    […] Englekort reading klar for bestilling. […]

  • Klem <3