WordPress database error: [Table 'mariakopstad.wp_pmxi_imports' doesn't exist]
SELECT options FROM wp_pmxi_imports WHERE id = 0

Blomster vi stjal hos naboen som små rampejenter. – Maria Kopstad

Blomster vi stjal hos naboen som små rampejenter.

Tema: Selvkjærlighet.

 

Blomster vi stjal

Roser i hagen min,

Når jeg har hatt det tøft en periode eller en dårlig dag ,hvor humøret er dårlig og jeg føler at verden går meg i mot. Da føler jeg meg alltid mye bedre når jeg ser og lukter på blomster jeg setter på bordet hvor jeg oppholder meg. Det er helt fantastisk å kjenne at humøret stiger og at det hjelper å ha noe levende og friskt rundt seg. Det hender jeg snakker  til blomstene også . Da unnskylder jeg meg om jeg ikke har fått vannet de nok og de  har tørka litt.

 

To små rampejenter som stjal blomster.

 

Jeg elsker roser og blomster. Det har jeg gjort fra jeg var liten jentunge. Faktisk pleide jeg å gå til naboen min. Det var en søt gammel mann som hadde hele hagen fylt opp med tulipaner i all verdens farger. De sto så vakre og høye i full blomst. Jeg kan ikke ha vært mer enn fire år da fristelsen ble for stor. Jeg syns de var så vakre at jeg ville ta de med hjem til moren min. Jeg hadde med min tvillingsøster og vi sto der vi å plukket i fred og ro.Vi tok kun selve toppen av tulipanene. De lange stilkene var kjedelige. Hvorfor skulle jeg ha med de. Det var rart vi ikke ble oppdaget.

 

Så tilslutt når vi ikke klarte å få med flere blomster gikk vi så stolte og glade hjem med blomster til mor. Da hun tok i mot oss da vi var vel hjemme ble hun veldig glad, men samtidig bekymret for hvordan naboen ville reagere når han så de flotte tulipanene hans var forsvunnet i hagen. Vi fikk streng formaning om at vi ikke fikk lov til å plukke flere blomster i hagen hans.

 

Blomster fra naturen.

 

Jeg har også alltid vært glad i å gå ute i skogen for å plukke villblomster. En skikkelig sommerbukett av villblomster i ulike farger. Det er så vakkert og jeg blir så rolig og glad når jeg lukter på blomster. Hver gang jeg ser på blomster og når de står fremme i hjemmet mitt. Det gjør noe med meg. Jeg elsker blomster. Lukten av syriner er bare helt nydelig. Vakre liljekonvall som lukter helt himmelsk. Har du noen blomster du er veldig glad i ? Kanskje du vil glede noen med en  selvplukket blomsterbukett som kommer rett fra hjertet eller en kjøpt ? Jeg kjøper blomster til meg selv også jeg. Når jeg vil skjemme meg selv bort så unner jeg meg en rosebukett med god samvittighet. Det bør du også.

 

forrige artikkel
neste artikkel

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Vidar
  10. juli 2017 at 18:04

  Hehe du r herlig du❤❤❤

  • Reply
   m@ri@79
   10. juli 2017 at 18:39

   Jeg var veldig oppfinnsom da jeg var liten har jeg hørt ☺️.

  Klem <3